Babagan NPACK

Kaluwihan NPACK

Layanan
Solusi Siji Stop
Kontrol Kualitas

Ringkesan NPACK

99
Pengalaman / Taun
99
Negara Ekspor
99
Pelanggan
99
Seri Produk

Produk Paling Anyar

Mesin ngisi Liquid Dishwashing
Mesin ngisi Liquid Dishwashing
Desèmber 11, 2018
Spesifikasi mesin ngisi cairan mesin cuci 1.Wijil CE, Ketemu GMP 2.Material: 304or316Stainless Steel 3.Pay:T/T,L/C Katrangan CE saka EU ISO9001 Ketemu ...
Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping
Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping
Tanggal 7 Desember 2018
Mesin rotasi roda otomatis otomatis & mesin capping cocog kanggo ngisi banyu tipis nganti produk tebal medium, kayata obat cair, toner, permion, freshener udara, ...
8000BPH Line Mesin Pengisi Minyak Kelapa Otomatis
8000BPH Line Mesin Pengisi Minyak Kelapa Otomatis
Tanggal 7 Desember 2018
Deskripsi Product Teknologi mesin otomatis mesin ngisi minyak 1. Mesin pigura utama mesin nggawe minyak nganggo teknologi kontrol otomatis PLC lan transducer ...

Hubungi Saiki