Penyelenggaraan Mesin Shampoo Murah

Penyelenggaraan Mesin Shampoo Murah

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Fitur a.Can sing digunakake kanggo ngisi kaca, plastik, jar, b.Hisi tliti kanthi tliti c. d.Parts bisa diganti kanthi gampang f. Gampang kanggo ngresiki g. Sampeyan mung bisa tuku mesin Isi lan capping, Sampeyan bisa tuku garis lengkap lengkap Botol Proses Feed Aliran ---- Mesin Pengisi ---- Mesin Capping ---- Mesin Labeling ---- Mesin Cetak Inject ---- Lengan Langsung otomatis ---- Mesin ngeculen ---- Nglumpahi Tabel ---- mesin pita adesif ---- Tanggal tanggal Teknik Tipe MWFC-1 MWFC-2 MWFC -3 MWFC-4 MWFC-5 MWFC-6 kapasitas ngisi (ml) 5-30 15-100 30-150 60-300 200-500 500-1000 Kacepetan (botol / min) 70-80 50-70 50-70 40 -60 20-40 20-40 Kemampuan saka kompres udhara 4Kg…
Waca Luwih
Mesin Penutup Syampu Lair Berkualitas Kualitas Tinggi

Mesin Penutup Syampu Lair Berkualitas Kualitas Tinggi

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Mesin iki nganggo kontrol pneumatik lan duwe skop aplikasi sing akeh, peraturan pangukuran sing sederhana, apik lan ngresiki sing trep, cocog kanggo unit bukti jeblugan 1. Desain sing akurat, wujud kompak, operasi sing gampang, sebagian bisa ngetrapake komponen pneumatik Jerman FESTO / Taiwan AirTac. . 2. Bagean kontak karo materi kabeh digawe saka stainless steel 304 utawa 316, nyukupi syarat GMP lan kelas panganan. 3. Isi ngisi volume, kacepetan isi bisa diatur, akurasi ngisi dhuwur. 4. Atur piranti anti-drip, Anti-drawing lan ngangkat. Aplikasi Cocog kanggo obat-obatan, produk urip saben dina, panganan lan industri khusus. Lan piranti sing cocog kanggo adesif ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Shampoo Otomat 8 8

Mesin Pengisi Shampoo Otomat 8 8

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Aplikasi Khusus digunakake kanggo viskositas sedheng lan medium kanggo ngisi panganan & minuman, kimia saben dina, farmakutkial, pestisida lan industri khusus liyane, kayata minyak, banyu minuman banyu mineral, madu, odol lan liya-liyane. Spesifikasi nozzle No: 4 6 8 10 12 tliti pengisi: 0.5% luwih utawa kurang kompresor udara: Bekalan daya listrik: 220V50hz isi: 15-250ml 25-500ml 50-1000ml 500-5000ml Keuntungan ora ana botol tanpa fasilitas pangisi lan mandheg kanthi otomatis pakaryan sabanjure nalika botol ora ana ing posisi sing tepat sing dilengkapi karo nozzles ngisi bukti kanthi kualitas tinggi, sawise ngisi, ora ngeculake tugas abot 304 baja tahan karat, bingkai tabung las sing berkualiti tinggi lan bagean sing dihubungi yaiku sus 316 stainless …
Waca Luwih
50-500ml Tempel Lan Mesin Pengisi Cairan Kanggo Titik Kosmetik Syampu Krim Shampoo

50-500ml Tempel Lan Mesin Pengisi Cairan Kanggo Titik Kosmetik Syampu Krim Shampoo

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Campuran 50-500ml lan Mesin Pengisi Cairan kanggo tempel waos kosmetik krim sing cocog kanggo panganan, bahan kimia saben dina, agrokimia, obat-obatan lan bahan kimia khusus liyane. Iki minangka piranti sing cocog kanggo viskositas dhuwur saka cairan lan pangisi tempel, isi sing diisi pneumatik, tliti kanthi tliti sing dhuwur. Bagean pneumatik ngetrapake komponen pyratic AIRTAC, kanthi akurasi headshigh ganda. Nomer ngiseni nozzles bisa ditambahake miturut kabutuhan sampeyan. Sampeyan bisa nambah sawetara fungsi tambahan sing dibutuhake, kayata jinis jeblugan, sistem pengisi kebanjiran, lan sapiturute 1. Mesin wis dirancang maneh ing pangkalan produk sing padha ing luar negeri. 2.…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Cairan Vakum Shampoo otomatis

Mesin Pengisi Cairan Vakum Shampoo otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Pambuka mesin: Isi lan capping mesin otomatis minangka produk sarana sing dikembangake dening perusahaan. Iki ditrapake solusi pengisi dosis volumetrik kanthi njamin tliti pengisi sing dhuwur lan sistem capping uga. Lan mulane mesin iki digunakake digunakake ing ngisi lan capping saka cairan kenthel ing lapangan kayata farmasi, panganan, bahan kimia, produk kesehatan lan kosmetik lsp. Fitur utama mesin kasebut bisa ngrampungake feed kanthi otomatis, ngisi dosis, dipakani tutup lan capping saengga nuduhake efisiensi dhuwur lan populer ing kabeh jinis produksi industri; Rod meneng kasedhiya ing sistem feed botol ...
Waca Luwih
300ml-1000ml Mesin Pengisi Syampu Rugi Otomatis 300ml-1000ml

300ml-1000ml Mesin Pengisi Syampu Rugi Otomatis 300ml-1000ml

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Karakteristik utama Mesin iki ngetrapake pengisian piston, cocog kanggo bahan kenthel, kurang kekondhelan lan kenthel ing wektu sing padha. Sistem pangisi piston saka mesin iki bisa nggayuh pangétungan batin, ngisi jatah, output botol dll kanthi otomatis. Iku cocog kanggo bahan sing luwih gedhe kayata senggol, perawatan lilin kayu, minyak mesin, minyak sing bisa diisi dll. Parameter teknis NO. Kinerja Item 01 Kepala ngisi 8 10 12 16 02 Ngisi 50ml-1000ml (bisa disesuaikan) 03 Diameter botol botol ≥Ø18mm (bisa disesuaikan) 04 kapasitas Produksi 1000-6000bottles / jam (njupuk produk umume 500ml minangka tes) 05 ...
Waca Luwih
Pengisi Shampoo otomatis / Mesin Pengisi Shampoo / Garis Pengisi Shampoo

Pengisi Shampoo otomatis / Mesin Pengisi Shampoo / Garis Pengisi Shampoo

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Iki minangka 13 mesin mesin piston linier kepala, utamane dirancang kanggo produk kimia saben dina sing jelas kayata shampoo deterjen, lotion awak, shower shower lan liya-liyane. Dikontrol dening PLC lan panel kontrol layar tutul. Pangukuran sing tepat, struktur maju, operasi stabil, lan swara kurang, akeh nyetel lan kecepatan ngisi kanthi cepet. 1. Ngadopsi teknologi integrasi mekanik lan listrik maju. Spesifikasi pengisi bisa gampang ditindakake kanthi ngganti parameter ing layar tutul. Ora mung volume pangisi 13 kepala ngisi bisa diganti kanthi gedhe, nanging uga saben volume sirah ngisi bisa diganti kanthi apik. 2. Kanthi teknologi PLC, sing nggawe…
Waca Luwih
Sabun Lancar Pneumatic Sabun Mesin Pengisi Gel Pancuran Pancuran Pancut

Sabun Lancar Pneumatic Sabun Mesin Pengisi Gel Pancuran Pancuran Pancut

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Fitur Cairan lan tempel mesin sing ditrapake ing sup miso, saos, kualitas gel, lenga lan pelumas lan bahan liyane kanggo panganan, kosmetik, industri farmasi lan kimia, industri minuman. Bagean kontak saka bahan digawe saka stainless steel, iku resik, trep, ngumbah, akurat ing ngitung, lan prasaja kanggo operasi, Iki digunakake ing bisnis cilik lan pangguna individu. Parameter teknis voltase kerja: 220V / 50HZ Kapasitas Pengisi 1: Basisitas 5g-150g: siji Kepala: siji Materail: SUS304 (SUS316Lana digawe khusus, SUS316L) Tingkat produksi: 40-60 botol / min suitabel: krim, salep, shampoo, losyen, gel mandi , krim rambut, sabun cair etc: Konsumsi udhara: 23l / min Ukuran: 442 * 440 * 1680mm Paket: kasus kayu Pembayaran: T / T, deposit 40% sawise…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Shampoo 5L

Mesin Pengisi Shampoo 5L

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Mesin iki cocok kanggo ngisi shampoo, sabun cair. Iku nganggo sistem servo, kanthi kecepatan pangisi sing dhuwur lan akurasi. Operator bisa nyetel volume ngisi ing layar tutul langsung, gampang operasi lan ngirit wektu. Nozzle pengisi diisi khusus kanggo drip-bukti. Parameter teknis Spesifikasi botol 250ml-5L Speed 3000bottles / hour (250ml) Range Kesalahan ≤ ± 1% Beban standar Swara mesin tunggal ≤50dB Power 220 / 380V 50 / 60Hz 2.0-3.5Kw Tekanan udara kompres 0.6 ~ 0.8Mpa kontrol Kontras Ukuran konversi Frekuensi L3500 * W850 * Bobot H1800 1000Kg Jenis Cepet: Kondisi Mesin Nisi: Aplikasi Anyar: Jinis Kemasan Kimia: Bahan Pembungkusan Botol: Grosir Kayu Otomatis: Tegangan Pneumatik: voltase 380V: Panggonan 1.5Kw…
Waca Luwih
Mesin Produksi Mesin Shampoo Kualitas Tinggi Perusahaan

Mesin Produksi Mesin Shampoo Kualitas Tinggi Perusahaan

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Fitur A. Kabeh diadopsi udara sing dikompres dadi kontrol, saengga cukup cocog kanggo panggunaan panyuwunan anti-jeblugan, nduweni keamanan. B. Ora kedadeyan kedadeyan listrik statis, bocor listrik lan ora perlu nyambung kabel lemah C. Kabeh ngetrapake kontrol pneumatik saliyane posisi hardware, saengga bisa tliti kanthi tliti kanthi tliti, amarga presisi bisa dikontrol ing 0,5%. (kanthi jumlah sing paling akeh minangka standar) Isi Parameter Teknik Isi volume TVF -5ml 5-60ml TVF-10ml 10-120ml TVF-25ml 25-250ml TVF-50ml 50-500ml TVF-100ml 100-1000ml…
Waca Luwih
Mesin Kompetisi Syampu Otomatis Semi-Otomatis

Mesin Kompetisi Syampu Otomatis Semi-Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Mesin pangisi piston semi-otomatis dirancang kanggo ngisi macem-macem produk cair lan semi-Cairan. Pengisi bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, kimia, farmasi lan area liyane. Kanthi katup sing beda, bisa digunakake kanggo ngisi minyak, madu, sirup, tempel, sambel tomat, sampo, kondhisi rambut, pancuran pancuran, sabun cair, lan sapiturute Model Parameter Teknik Isi volume Wright Nor-SVFA1-I-12P 12 -120ML 20KG Nor-SVFA1-I-100P 50-1000ML 30KG Fitur 1. volume pangisi wis diatur nggunakake ngawut-awut lan loket, sing ndadekake gampang imbuhan lan ngidini operator bisa maca volume pangisi nyata-nyata ing counter. 2. Loro mode Isi kanggo sampeyan ...
Waca Luwih
Mesin Famply Grap Shampoo Otomatis Lengkap Mesin Piston

Mesin Famply Grap Shampoo Otomatis Lengkap Mesin Piston

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
  Fitur pangisi piston AVF dirancang kanggo ngilangake produk saka kekenthelane beda, saka cairan tipis banyu nganti krim tebal, kanggo industri kosmetik, panganan, farmasi, minyak lan industri khusus. Jaminan kualitas 1. Siri mesin duwe kompak, konfigurasi sing cukup lan tampilan sing apik banget. 2. Dheweke digawe saka komponen pneumatik Festo saka Jerman, lan komponen metelectric MITSUBISHI saka Jepang. 3. Kabeh komponen sing ana hubungane karo produk digawe saka 316 L stainless steel diimpor, lan diproses dening mesin CNC. Rincian produk Jeneng kualitas mesin piston kosmetik otomatis kualitas Mesin Botol ngisi mesin Warranty 1 Botol Taun ...
Waca Luwih
Semi Produksi Pengisi Mesin Shampoo Otomatis

Semi Produksi Pengisi Mesin Shampoo Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Mesin pangisi sampo otomatis NP-S digawe dening 304SS, sing didorong pneumatik, kita adaptasi silinder udara utawa festo saben syarat pelanggan. Minangka aplikasi kanggo ngisi cairan tipis kanggo cairan kelik, kayata shampoo, minyak, krim, losyen lan liya-liyane. Muncul ngisi ditutupi nozzles sing nduwe fungsi anti tetes, mati kanthi otomatis sawise diisi. Ukuran pangisi dikendhaleni kanthi stroke piston, kecepatan pangisi bisa nganti 40bottles / min saben 100ml. Spesifikasi 1.20L Top Hopper lan Liquid Transfer Valve kanggo pilihan 2. kanggo ngisi tempel viskositas kayata odol, saus lan cairan tipis kayata banyu…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Shampoo Hot Panas

Mesin Pengisi Shampoo Hot Panas

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Mesin pangisi sampo NP-LSP, pembentuk sachet, mesin isi lan sealing cocog kanggo bungkus cairan kantong alus, cairan kelik, kayata jus, bumbu panganan, sampo, susu,, saus, cair obat..etc. Bahan kemasan kalebu sawetara jinis panyegelane segel panas, kayata PET / plated AL / PE, PET / PE, NYLON, lan sapiturute 1. Kabeh tutup baja stainless memenuhi standar GMP. 2. Mesin kasebut cocog kanggo ngisi panas lan nglumpukake pemula gumantung marang kebutuhan pelanggan. 3. Pangaturan otomatis kanthong kanthong lan kisaran Isi. 4. Sistem pelumas dhukungan otomatis otomatis, mesin bisa digunakake 24 jam. 5. fasilitas operasi dikontrol dening intel Amerika ...
Waca Luwih
Mesin Botol Syampu Shampoo Otomatis sing dhuwur

Mesin Botol Syampu Shampoo Otomatis sing dhuwur

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Syampu
Mesin pangisi shampoo botol otomatis dirancang lan diprodhuksi dening NPACK. Dhewe nganggo motor servo lan mung loro ngisi kepala, nanging kecepatan kanthi kacepetan. Sampeyan bisa nganti 40bottles saben min kanggo botol 300ml. Pengisi sampo botol cocog kanggo Sembarang bentuk botol sampo, botol warata, botol persegi, botol bunder, botol oval lan wadhah liyane. Pengisi sampo botol dirancang khusus kanggo ngisi sampo utawa kosmetik liyane sing kurang saka 1000ml. gendul dikepeluk nganggo rong sabuk kang bakal nahan botol kanggo diisi, ora ana blok silinder sing perlu. Mesin ngisi sampo botol ...
Waca Luwih