Rega Murah Mesin Ngisi Piston Dobel Kanggo Shampoo

Rega Murah Mesin Ngisi Piston Dobel Kanggo Shampoo

Mesin Pengisi Piston
Pambuka Mesin ngisi iki minangka salah sawijining jinis mesin piston sing diisi.Ia didorong dening radhang paru-paru lan listrik.Electrical lan kompres perlu kanggo mbukak mesin. Seri mesin pengisi iki dirancang khusus kanggo ngisi produk cairan sing apik kayata banyu, sampo, minyak, susu, jus lan sapiturute Ana sawetara model mesin pengisi kaya iki ing jumlah sing beda. Model sing beda-beda duwe macem-macem Isi.Pilih pilih model sing paling apik ing ngisor iki miturut volume botol, jar utawa kontaner liyane. Spesifikasi Isi Isi 10-100ml 30-300ml 50-500ml 100-1000ml 250-2500ml 500-5000ml Ngisi Kacepetan 10-20 Botol / Min voltase AC 220V 50Hz / AC 110V 60HZ ...
Waca Luwih
Mesin Ngisi Piston Lurus otomatis

Mesin Ngisi Piston Lurus otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Pambuka Jinis gravitasi jinis mesin nggunakake rong injeksi yaiku produk berteknologi tinggi sing diteliti lan dikembangake dening perusahaan. Iki cocog kanggo produk saka macem-macem viskositas kayata injeksi banyu, semi-cairan, salep lan sampo, lan liya-liyane ditrapake kanggo ngisi produk ing industri kayata panganan, kosmetik, obat, gris, industri kimia saben dina, bahan pencuci, pestisida lan industri kimia dll. Kanthi ngetrapake model pengisian garis lurus, bisa digunakake kanggo ngisi solusi kanggo macem-macem jinis tanpa kudu nambah bagean ekstra. Fitur Iki digawe saka komponen listrik saka merek internasional sing misuwur. Silinder: Jerman…
Waca Luwih
Tampilan Lori Calamin Semi-Otomatis / Mesin Pengisi Piston Cairan

Tampilan Lori Calamin Semi-Otomatis / Mesin Pengisi Piston Cairan

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Spesifikasi Lotion Calamine Semi-Otomatis / Mesin Botol Piston Botol Produsen profesional CE Semi-Otomatis Calamine Lotion Paste / Botol Botol Piston Pengisi Mesin Ngisi Prinsip Pengisian Piston ngukur lan ngirim produk menyang wadhah kanthi tumindak piston siji kanggo saben ngisi sirah. Nalika strok intake, piston narik produk saka hopper pasokan, liwat katup priksa ndhuwur, lan menyang silinder produk silinder. Ing stroke mudhun, produk kasebut nglewati katup cek ngisor, lan produk kasebut dipeksa saka kamar liwat katup lan menyang wadhah kasebut. Isi Isi volume ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Sisa Kandel Semi-Otomatis Semi-Otomatis

Mesin Pengisi Sisa Kandel Semi-Otomatis Semi-Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Spesifikasi komponen utama sing misuwur ing dunya; 2.thick saus mesin isi; 3.high ngisi tliti; 4.anti-drip ngisi sirah kasedhiya Mesin nama: mesin semi sambel piston semi-otomatis Pengenalan mesin Iki mesin ngisi seri minangka divisi anyar sing dikembangake menyang perusahaan kita dhewe miturut teknologi manca maju. Nganggo prinsip metering jinis piston, nggabungake listrik kanthi fungsi pneumatik dadi akeh, kayata, desain sing cocog, struktur kompak, kinerja stabil lan dipercaya, pangukuran sing akurat, entheng lan fleksibilitas, adaptasi sing apik, gampang digunakake lan liya-liyane . Seri iki ngisi mesin utamane saka rong spesies: Tunggal sirah lan…
Waca Luwih
20-150ml Mesin Pengisi Penting Piston Otomatis

20-150ml Mesin Pengisi Penting Piston Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Kinerja teknis Proses pengisian ana ing kontrol PLC. Kabeh operasi lengkap ing layar tutul. Iku nganggo cara ngisi piston. Iku cocog kanggo Cairan. Isi ing kimia, kimia saben dina, panganan, kosmetik, obat-obatan lan pestisida dll. Nduwe struktur sing gampang, operasi sing gampang digunakake. Iku peralatan pangisi sing cukup becik lan ekonomi kanggo ngisi bahan viskositas dhuwur. Keuntungan kinerja 1. Sistem kontrol ---- Sistem kontrol Mitsubishi PLC, pangukuran minitrim acak kanthi acak 2. Panel kontrol ---- 7in. layar warna, gampang dilakokno, stabil lan dipercaya 3. Perbaikan Fungsian ---- Muncung sing dipakani dilengkapi karo blocker (nyegah bocor, nyelehake lan nggambar).…
Waca Luwih
PLC Mesin Pengisi Minyak Sayuran Piston sing dikontrol

PLC Mesin Pengisi Minyak Sayuran Piston sing dikontrol

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Mesin iki ngetrapake pengisian piston, cocog kanggo bahan kentel, kurang kenthel lan dhuwur kenthel ing wektu sing padha. Sistem pangisi piston saka mesin iki bisa nggayuh pangétungan batin, ngisi jatah, output botol dll kanthi otomatis. Iku cocog kanggo bahan sing luwih gedhe kayata senggol, perawatan lilin kayu, minyak mesin, minyak sing bisa diisi dll. Parameter teknologi NO. Kinerja Item 01 Kepala ngisi 8 10 12 16 02 Ngisi 50ml-1000ml (bisa disesuaikan) 03 Diameter botol botol ≥Ø18mm (bisa disesuaikan) 04 kapasitas Produksi 1000-6000bottles / jam (njupuk produk umume 500ml minangka tes) 05 Kesalahan kisaran…
Waca Luwih
Mesin Piston Cairan Otomatis 50ml-1L

Mesin Piston Cairan Otomatis 50ml-1L

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Karakteristik utama Mesin ngisi iki cocog kanggo ngisi karbonat, semifluid Isi kualitatif. Counting botol isi kualitatif inlet, outlet botol wis rampung kanthi otomatis. Cocog banget kanggo SL, EC, SC, lenga sing bisa dimesthekake, minyak pelumas. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo panganan, medis, kosmetik, bahan kimia, pestisida. 1. Nggunakake teknologi integrasi mekanik lan listrik maju. Spesifikasi pengisi bisa gampang ditindakake kanthi ngganti parameter ing layar tutul. Ora mung volume pangisi 20 kepala ngisi bisa diganti kanthi gedhe, nanging uga saben volume sirah ngisi bisa diganti kanthi apik. 2. Kanthi teknologi layar tutul, sing nggawe…
Waca Luwih
Otomatis 8, 10, 12 Heavy Lotion Piston Fining Machine / Pengisi

Otomatis 8, 10, 12 Heavy Lotion Piston Fining Machine / Pengisi

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Pambuka Iki cocog karo viskositas agen banyu, semi-cairan lan tempel, mula digunakake ing produk produk panganan, kosmetik, obat, pelumas, industri kimia saben dina, bahan pencuci, pestisida lan industri kimia. Nggunakake cara sing sakcara, bisa digunakake ing kapal sing beda, ora kudu nambah bagean. Mesin fitur duwe tape-conveying tape sing cepet-bisa, kerangka stainless steel sing dhuwur, tegas lan awet. Nganggep macem-macem viskositas materi pangguna utamane nyetel katup sing diisi kanggo nyegah tetes lan nyegah bulu, uga sistem angkat sing wis mudhun. Supaya nggawe target materi sing tiba ing…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Cairan Piston

Mesin Pengisi Cairan Piston

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
cocok kanggo ngemas agrokimia cair, EC, SC utawa kekenthelane (1000ml-5000ml). Mesin iki didorong dening motor servo lan prinsip ngisi volumetrik sing nyadari tliti kanthi tliti kanthi dhuwur. Iki dikendhaleni dening PLC lan antarmuka manungsa-mesin. Sistem panyambungan data skala skala tliti kanthi akurat bisa dicocogake karo mesin sing ndadekake bobot luwih cepet. 1.Iya dikendhaleni karo PLC, motor servo nyopir struktur transmisi ngawut-awut kaping pindho sing ngisi tliti tliti sing dhuwur. Ora ana botol, ora ana isi sing menehi link karo peralatan liyane. 2. Nalika ngganti volume ngisi, pencet tombol siji ...
Waca Luwih
Mesin Piston Pistatik, Mesin Pengisi Piston Krim

Mesin Piston Pistatik, Mesin Pengisi Piston Krim

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Kinerja teknis TVF Semi-otomatis Cairan Pengisi Mesin mesin unik, struktur prasaja, kahanan kerja kapan wae owah-owahan, kabeh kanggo baja tahan karat, tahan karat, adaptasi sing kuat luwih macem-macem lan luwih standar, produksi volume kurang model sing paling apik yaiku Jiliangjingque, ora netes. Aplikasi lan macem-macem pestisida, bahan kimia, farmasi, minyak, minuman, kecap, minyak masak lan bungkus bahan-bahan liyane. Keuntungan Kinerja Antarmuka Kontrol - antarmuka langsung, ngalih kontrol sikil .. Perbaikan fungsional - duwe piranti anti-netes ing sangisore bahan .. Komponen listrik - digunakake merek internasional sing misuwur, njamin linuwih peralatan, akurasi dhuwur; Komponen mekanik…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Piston Semi-Otomatis sing Kualitas Tinggi

Mesin Pengisi Piston Semi-Otomatis sing Kualitas Tinggi

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Mesin pangisi piston semi-otomatis dirancang kanggo ngisi macem-macem produk cair lan semi-Cairan. Pengisi bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, kimia, farmasi lan area liyane. Kanthi katup sing beda, bisa digunakake kanggo ngisi minyak, madu, sirup, tempel, sambel tomat, sampo, kondhisi rambut, pancuran mandhang, sabun cair, lsp. Parameter Teknikal umume Isi isi Net Wright NPACK1-I-12P 12-120ML Fitur 20KG NPACK1-I-100P 50-1000ML 30KG 1. Isi volume diatur kanthi ngawut-awut lan kontra, sing nyedhiyakake gampang imbuhan lan ngidini operator maca volume pangisi nyata-nyata ing counter. 2. Loro mode Isi kanggo sampeyan ...
Waca Luwih
Mesin Rotter Piston Rotary otomatis

Mesin Rotter Piston Rotary otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
1.Peseran kuantitatif rotatif, mesin otomatis, kapasitas produksi gedhe. Strok silinder piston dikontrol dening PLC. Proses ngisi kabeh yaiku mekanisme, listrik, fotografi lan pneumatics sing sampurna, sing kinerja nganti teknologi maju internasional. 2.Nambah teknologi integrasi mekanik lan listrik maju.Apa spesifikasi ngisi gampang bisa diganti kanthi ngowahi parameter ing layar tutul. Ora mung volume pangisi 20 kepala ngisi bisa diganti kanthi gedhe, nanging uga saben kepala ngisi bisa diganti kanthi apik. Memori komputer bisa ngirit parameter sing gegandhengan saben jinis spesifikasi paket sing ngirit wektu kanggo imbuhan sabanjure.…
Waca Luwih
Mesin Botol Piston otomatis

Mesin Botol Piston otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Karakteristik utama Mesin ngisi iki cocog kanggo ngisi karbonat, semifluid Isi kualitatif. Counting botol isi kualitatif inlet, outlet botol wis rampung kanthi otomatis. Cocog banget kanggo SL, EC, SC, lenga sing bisa dimesthekake, minyak pelumas. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo panganan, medis, kosmetik, bahan kimia, pestisida. 1. Nggunakake teknologi integrasi mekanik lan listrik maju. Spesifikasi pengisi bisa gampang ditindakake kanthi ngganti parameter ing layar tutul. Ora mung volume pangisi 12 kepala ngisi bisa diganti kanthi gedhe, nanging uga saben volume sirah ngisi bisa diganti kanthi apik. 2. Kanthi teknologi layar tutul, sing nggawe…
Waca Luwih
Mesin Piston Piston otomatis 1L-5L

Mesin Piston Piston otomatis 1L-5L

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Piston
Karakteristik utama 1. Mesin piston jinis mesin khas sing dirancang kanggo cairan lengket, teknologi canggih internasional, wis disetujoni dening perusahaan kondhang kayata Bayer. Akurasi Isi sing dhuwur, struktur prasaja, digunakake kanthi stabil, aplikasi sing akeh. Counting botol mlebu, pangisi kualitatif, outlet botol wis rampung kanthi otomatis. 2.Nambahake PLC merek internasional misuwur kanthi layar tutul, botol ing macem-macem dhuwur, dhuwur nozzles pengisi bisa diatur ing layar tutul (kisaran penyesuaian ketinggian 100mm ~ 370mm); botol ing macem-macem volume, ngisi jarak muncung bisa diatur saka 42mm ~ 110mm . Ora mung sakabehing dosis dosis nozzles bisa diatur, nanging uga saben dosis nozzles pengisi bisa diselehake kanthi apik. 3. Bisa ...
Waca Luwih