Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping

Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping

Mesin Capping otomatis, Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Mesin puteran roda puteran otomatis & mesin capping cocog kanggo ngisi produk lancip medium kanggo medium nglukis, kayata obat cair, toner, permion, freshener udara, perawatan kulit, lan sapiturute. Penampilan sing apik, penyesuaian gampang lan panggunaan sing amba, sing bisa digunakake ing farmasi, pestisida, bahan kimia saben dina, panganan utawa industri liyane. Ing seri kasebut, tumindak lan capping didorong dening transmisi mekanik sing akurat, sing bisa njamin kualitas produk kanthi efektif. Kabeh stasiun kerja, kalebu ngisi, dipakani tutup, capping dilengkapi sekitar siji lintang ...
Waca Luwih
Mesin Gelas Ngisi Gelas Manis Gelas otomatis

Mesin Gelas Ngisi Gelas Manis Gelas otomatis

Mesin Capping otomatis, Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Deskripsi Product Otomatis Jar Jar Filling Mesin Fitur: Spesifikasi Kaca Jar Filling Capping Machine 1. Digunakake kanggo viskositas viskositas 2. PLC lan kontrol layar sentuh 3.304 baja tahan karat Siri NPACK otomatis Pengisian Madu otomatis dirancang lan diprodhuksi dening SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO ., LTD., Khusus kanggo cairan saka viscous tipis nganti cairan kepadatan sing dhuwur, kayata banyu, minyak, lotion, krim, Jam, saos, madu, ketchup lan liya-liyane. Umume digunakake ing industri bahan kimia, panganan lan obat-obatan. Ana akeh kaluwihan saka mesin, bagean ganti diterusake dening mesin CNC kanthi diimpor…
Waca Luwih
2-in-1 Ngisi Botol Otomatis lan Mesin Penutup Kanggo Cairan

2-in-1 Ngisi Botol Otomatis lan Mesin Penutup Kanggo Cairan

Mesin Capping otomatis, Garis Isi Isi Cairan
2-ing-1 mesin otomatis lan mesin capping kanggo cairan 1. Bahan sing kontak langsung karo lenga kasebut yaiku SUS304 (GMP), digawe ing China. 2. 3-ing-1 digunakake kanggo panganan, saben dina, Isi pastikan kosmetik. 3. Mesin ngisi milih komponen listrik merek terkenal ing dunya, tingkat kegagalan sing kurang, kinerja sing dipercaya, umur layanan dawa. 4. volume Isi sing gampang lan ngisi regulasi kacepetan kanthi tampilan layar tutul, katon apik banget. 5. Ana fungsi ora ana botol tanpa isi, pangisi daya kontrol otomatis tingkat Cairan. Ora perlu ngganti bagean, macem-macem spesifikasi botol bentuk bisa diganti cepet banget kanggo…
Waca Luwih