Mesin Pengisi Dpi Tekan Dpi Otomatis Tunggal Semi

Mesin Pengisi Dpi Tekan Dpi Otomatis Tunggal Semi

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Pambuka Mesin ngisi salep sirah tunggal iki digunakake kanggo ngisi bahan kanthi viskositas. Kaya krim, odol dll. Fitur 1. Penampilan sing apik lan novel, kompak. 2. Perjalanan utama kabeh mesin nggunakake kontrol pneumatik. Isi ngetrapake kontrol pedal kanthi operasi lan imbuhan buruh sing trep lan bisa digunakake. 3. Mesin kabeh diwenehake karo tank, meja lan pulley lsp lan kanthi bentuk sing cerah lan panggunaan sing luwih trep. 4. Ora ana sing netes yen mandheg. 5. Kabeh bagean, cangkang tameng lan piring meja sing ngubungi bahan kasebut digawe saka stainless steel SUS304 utawa SUS316L. 6. Kontrol pneumatik ...
Waca Luwih
Jilid cilik saka 3-25ML Soyoreng Paste Isi Mesin

Jilid cilik saka 3-25ML Soyoreng Paste Isi Mesin

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Aplikasi Aplikasi kanggo panganan, kosmetik, salep, macem-macem jinis saos, senggol, tempel krim lan bahan kekenthelane dhuwur lan sapanunggalane. Komponen utama: lemper, katup rotar tee, tabung pangukuran, silinder, muncung ngisi bukti. Nampilake model cilik, desain sing cukup, operasi sing trep; bagean pneumatik ngetrapake komponen pneumatik Taiwan AirTac, kinerja sing stabil, tingkat kegagalan kurang saka mesin digawe saka stainless steel berkualiti tinggi, lan bagean kontak materi nganggo 304/316 L bahan stainless steel, syarat kebersihan GMP komposit; Isi nozzle kanthi nggunakake piranti drip-bukti pneumatik, ngisi ora nganggo kabel, ora netes; miturut syarat lingkungan kanggo total jeblugan raden pneumatik, rampung ora daya listrik, ...
Waca Luwih
Mesin Isi Pengisi Semi otomatis kanthi otomatis kanggo 3mL-5L

Mesin Isi Pengisi Semi otomatis kanthi otomatis kanggo 3mL-5L

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Deskripsi Product Mesin Isi Isi Semi-otomatis kanggo 3mL-5L Rancang mesin iki cukup, model, gampang dikendhaleni, bagean pneumatik ngetrapake komponen pneumatik AIRTAC. piston cyliner lan silinder digawe saka poly vinyl klorida lan 304 bahan stainless steel, nyukupi volume GMP volume lan ngisi kacepetan sing bisa diisi, katup ukuran tliti kanthi tliti kanthi tlutuh, anti-mudhun, lan konten anti-mudhun. Equipment.Matine bisa diowahi miturut syarat pelanggan, kayata jinis bukti jeblugan, sistem pangisi kebanjiran. Industri saka Lubricant Aplikasi, Petroleum, Bahan kimia, minyak, panganan Kosmetik, saben dina, kimia Madu, produk Elektronik Kedokteran pestisida Parameter teknis Utama Jeneng Produk Semi-otomatis Mesin Isi Isi kanggo 3ml-5L…
Waca Luwih
Dobel Lengkap Cili Tampal kaping pindho kanthi Mesin

Dobel Lengkap Cili Tampal kaping pindho kanthi Mesin

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Jeneng mesin: Mesin tempel tempel kanthi otomatis kaping pindho Pambuka mesin ngisi senggol otomatis lengkap Nggabungake pengalaman produksi pirang-pirang taun nganggo teknologi canggih asing, perusahaan kita ngembangake seri mesin pengisi kuali tebal otomatis. Komponen listrik lan radhang paru-paru minangka produk sing misuwur ing donya, lan dikendhaleni dening PLC. Nganggo prinsip metering jinis piston, nggabungake listrik kanthi fungsi pneumatik dadi akeh, kayata, desain sing cocog, struktur kompak, bentuk sing apik, kinerja sing stabil lan bisa dipercaya, ngisi akurat, adaptasi sing apik, gampang digunakake lan konvensional kanggo njaga lan sapiturute. Iki digunakake kanthi macem-macem bahan semi-cairan, tempel, ...
Waca Luwih
Mesin Tomat Isi Tomat Efisien sing dhuwur

Mesin Tomat Isi Tomat Efisien sing dhuwur

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Mesin mesin tempel otomatis Tomat kanthi otomatis Tipe: Seri ZSP (Kanthi kepala 16 ngisi) Mesin alat seri iki minangka peralatan pangisi daya teknologi sing dikendhaleni dening program mikrokomputer PLC, sing dilengkapi karo transduksi listrik foto lan tumindak pneumatik. Gunakake volume kontrol servo mtor luwih akurat, lan kecepatan pangisi bisa beda-beda, kecepatan alon bisa ditrapake nalika nutup volume isi target kanggo nyegah tumpahan cair. Bentuk botol: botol bunder lan warata: sawetara cairan 50ml-1000ml: cairan kenthel kayata sampo, mesin cuci piring, minyak, bahan kimia, bahan pencuci lan liya-liyane ... kapasitas: 1000-6000BPH 1 Kacepetan 4000-5000bottle / h 2 Isi akeh 50 ~ Ukuran 1000ml 3 ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Tempel Kondisi Tinggi

Mesin Pengisi Tempel Kondisi Tinggi

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Spesifikasi kekenthelan tempel mesin sing gedhe , obat, pelumas, industri kimia saben dina, bahan cuci, pestisida lan industri kimia. Nggunakake cara sing sakcara, bisa digunakake ing kapal sing beda, ora kudu nambah bagean. Fitur Mesin seri, desain kompak lan cukup, penampilan seni lan sarjana. Milih komponen internasional komponen listrik. Silinder powered utama, milih Taiwan Airtac…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Tampal Kontal Paling Anyar Paling Anyar

Mesin Pengisi Tampal Kontal Paling Anyar Paling Anyar

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Karakteristik 1. Mesin bantalan motor servo bantheng kanthi otomatis digunakake ing kabeh jinis cair, awak kenthel, tempel, katup pengisi bisa diganti (banjur dadi mesin ngisi otomatis saos tebal), uga bisa ngisi bahan semiliquid, tempel, lan sapiturute Mesin mesin ngisi komponen listrik merek terkenal ing dunya, tingkat kegagalan kurang, kinerja sing dipercaya, umur layanan dawa. 3. Bahan kontak yaiku stainless steel, gampang pisah lan nginstal, trep kanggo ngresiki kanggo nyukupi syarat GMP. 4. volume Isi sing gampang lan ngisi regulasi kacepetan kanthi tampilan layar tutul, katon apik banget. 5. Ana fungsi ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Tampilan Pneumatik Harga Pabrik

Mesin Pengisi Tampilan Pneumatik Harga Pabrik

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Fitur Mesin ngisi piston semi-otomatis (vertikal) khusus dirancang kanggo ngisi produk kanthi kemampuan aliran sing ora apik lan produk tebal kanthi kekenthelane dhuwur, kalebu macem-macem jinis krim lan saus utawa senggol, lan sapiturute, lan liya-liyane jaminan jaminan. Isi volume wis diatur nggunakake ngawut-awut lan kontra, sing nyedhiyakake gampang penyesuaian lan ngidini operator maca volume isi nyata ing counter. 2. Loro mode pangisi sing sampeyan pilih - 'Manual' lan 'Auto'. 3. Kabeh bagean utama dirancang karo kontrol posisi, sing njamin sampeyan ngumpul bagean kanthi tepat. 4. Kesalahan peralatan arang banget. 5. Seri ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Tooth Tampilan Semi-Otomatis

Mesin Pengisi Tooth Tampilan Semi-Otomatis

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Fitur Utama 1, Cocog kanggo krim, tempel lan isi cairan ing botol. 2, Iku mesin pangisi sing cocog kanggo investasi ekonomi lan kapasitas cilik. 3, Iku radhang paru-paru. 4, Tombol Isi dikontrol dening stroke, lan nyetel volume kanthi muter setir rodha. 5, Proses ngisi sakabehane kalebu: Penambahan bahan, Extraction Air, Cylinder nyedhot banjur bahan metu saka nozzle. 6, muncung pengisian yaiku anti tetes, anti bocor lan sutra, mati otomatis ngisi muncung. 7, Katup Hopper Transfer lan Cairan. 8, Isi sawetara 5-5000ml. 9, Kapasitas 10-30bottles / min. 10, Isi nozzle ...
Waca Luwih
Mesin pangisi Tempel Peanut otomatis

Mesin pangisi Tempel Peanut otomatis

Mesin Pengisi, Isi Isi Mesin
Mesin otomatis kacang tempel otomatis minangka pangisi sing fleksibel banget sing bisa ngisi kanthi cecair kanthi cepet lan cepet. Pangiriman produk saka tangki akeh menyang piston bisa dikonfigurasi nganggo tank buffer nggunakake aren tingkat sensasi tingkat, manifold kanthi cara langsung, utawa cara recirculation. Mesin pangisi tempel kacang otomatis diprodhuksi nganggo pigura baja tahan karat 304 lan bisa ndhukung 1 nganti 12 ngisi Kontrol PLC nozzles, layar sentuhan, bagian kontak bahan kelas, stainless steel lan konstruksi aluminium anodis, ditambah akeh fitur liyane standar. Mesin panci tempel kacang NPACK otomatis dirancang…
Waca Luwih