Babagan awake dhewe

Omah / Babagan awake dhewe

Shanghai Npack Machinery Co., Ltd. ditemokake ing taun 2008, Wis profesional ngrancang, manufaktur, nglumpukake, nginstal lan debug macem-macem jinis Cairan, bubuk, tempel, mesin kemasan granular. Lan ing taun 2012, NPACK mandheg menyang panggung anyar, lan nyepetake solusi mandeg mandeg, Lan Ngasilake proyek utama kanggo pelanggan, saiki NPACK minangka salah sawijining merek paling gedhe ing mesin kemasan, lan entuk Reputasi sing apik ing bidang Kimia & kosmetik, Industri Farmasi lan Makanan.

Produk utama Kita


Mesin Isi Cairan Otomatis NP-VF

Mesin Capping NP-LC / PCAutomatic

Seri Mesin Labeling otomatis NP-L

Mesin pangisi bubuk otomatis NP-PF

Mesin pangisi otomatis NP-S Semi Otomatis

Mesin capping otomatis NP-SC Semi

NP-SSP, Mesin Labeling otomatis NP-SGL NP-SSR Semi

Wangun Pouch otomatis, isi lan segel mesin

Lapangan utama Produk Kita


Kimia & kosmetik, Industri Farmasi lan Industri.

Kaluwihan NPACK


Profesional ing cairan siji paket solusi

Tim Profesional, Layanan Top

Machineries sing berkualitas tinggi

Layanan Pemeriksa Kualitas