Produsen Mesin Penutup Pneumatik otomatis Lengkap

Produsen Mesin Penutup Pneumatik otomatis Lengkap

Kapitan Mesin, Mesin Capping Pneumatic
Fitur utama 1, Cocog kanggo tutup warata, topi olahraga, lengan mental dll. 2, Siji motor ngontrol rodha siji. 3, Sabuk Clamping bisa diatur kanthi kapisah kanggo bungkus botol kanthi macem-macem dhuwur lan bentuk. 4, jangkitan tutup universal lan ngluncurake. 5, rodha tangan digarap. 6, Gripper sabuk dhuwur lan imbuhan jembar. 7, roda penyesuaian gembong Spindle, kanthi rodha tangan kunci nut. 8, Ora ana bagean ganti sing dibutuhake kanggo sawetara wadhah. 9, shafts drive stainless steel Sanitary 304 lan poros dhukungan penyesuaian. 10, Timing daya sabuk pengiriman kanggo rodha spindle. 11, Pangowahan skru ngisor ing rodha spindle. 12, 1/2 pemasangan aluminium ...
Waca Luwih