Mesin Otomatis Jam Lengkap 10 Heads Kosmetik

Mesin Otomatis Jam Lengkap 10 Heads Kosmetik

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
Jeneng Produk: Lengkap Otomatis 10 Heads Cosmetic Cream Jam Pengisi Mesin Pambuka Jinis injeksi / jinis gravitasi tekanan normal mesin ngisi dual-nggunakake mesin minangka produk berteknologi tinggi sing diteliti lan dikembangake dening perusahaan.Ia cocog kanggo produk saka macem-macem viskositas kayata injeksi banyu, semi-cairan lan salep, lan liya-liyane, digunakake kanggo ngisi produk ing industri kayata panganan, kosmetik, obat, pelumas, industri kimia saben dina, bahan pencuci, pestisida lan industri kimia lsp. bisa digunakake kanggo ngisi solusi saka macem-macem jinis tanpa kudu nambah alat ganti. 1-Mesin Pengisi Detektif…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Jam Jam Tinggi-Tinggi Campuran Semi-Obat Kanthi GM GMP

Mesin Pengisi Jam Jam Tinggi-Tinggi Campuran Semi-Obat Kanthi GM GMP

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
Pengisi Pengisi Piston Volumetrik Kita digunakake dening industri ing lapangan Pangan & Minuman, Kosmetik, Perawatan Diri, Pertanian, Perawatan Kewan, Farmasi, lan Kimia. Pengisi bisa dirancang kanggo ngisi jinis cairan utawa krim, saka banyu dadi pelumas. (Minuman karbonat utawa produk aerosol) Fitur · Kacepetan kacepetan: 5 - 38 pcs / min (gumantung saka volume volume, kacepetan operator, kapadhetan produk, dawane, kacepetan isi, antara liya) · Kabeh Bagean sing Hubungan karo Produk yaiku Kelas Makanan (SUS316 / SUS316L) · Konstruksi Stainless Steel (SS 304, ketebalan 1.5mm) · Operasi Elektronik-pneumatik · Sistem O-Fluoropolymer elastomer · Sistem Piston Volumetrik Laras kanthi Numerik…
Waca Luwih
Mesin Pangisi Jam Jam Stroberi Lengkap Digunakake

Mesin Pangisi Jam Jam Stroberi Lengkap Digunakake

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
Spesifikasi 1, akurasi pengisi sing dhuwur 2, kecepatan ngisi lan volume luwes 3, Digawe saka stainless 304 utawa 316 4, gampang digunakake lan njaga Fitur 1.Rencana sing disesuaikan, kompak, operasi sing gampang, sebagian bisa nggunakake komponen pneumatik Jerman FESTO / Taiwan AirTac. 2. bagean kontak karo materi kabeh digawe saka stainless steel 304 utawa 316, nyukupi syarat GMP lan kelas panganan. 3. Isi volume, kacepetan ngisi bisa diatur, akurasi ngisi dhuwur. 4.Pilih piranti anti-drip, Anti-drawing lan ngangkat. Aplikasi sing digunakake dening industri ing Pangan & Minuman, Kosmetik, Perawatan Diri, Agricutural, Perawatan Kewan, Perawatan Farmaseutikal, lan Bahan Kimia. Prinsip…
Waca Luwih
Lengkap Mesin Jam Jam Rotasi Otomatis

Lengkap Mesin Jam Jam Rotasi Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
Mesin Pengisi Jam Rotary Otomatis Kanthi Kanthi Mesin iki nganggo jinis puter, cocog kanggo ngemas cair utawa tempel, kayata obat, produk diary, produk perawatan kesehatan, panganan, kosmetik lan produk liyane. Struktur unik, fungsi lengkap, operasi stabil lan kualitas dipercaya. Mesin iki bisa digunakake dhewe utawa nyambung karo mesin liyane, kayata sampeyan bisa nambah mesin cuci botol, unscrambler botol, bali nambah capping, labeling, mesin kod inkjet, dll. Parameter Teknik Isi: 5-500ml (luwes) Kecepatan pangisi: 10-30BPM Ketepatan ngisi: ± 1% Tegangan: 220V / 50-60Hz (voltase beda bisa diatur) Pasokan udara: 1.5m 1.5 / H 0.5Mpa Daya: Berat 1.5KW: Ukuran Mesin: 500Kg:…
Waca Luwih
Mesin Pangisi Jam Jam semi-Automaik kaping pindho

Mesin Pangisi Jam Jam semi-Automaik kaping pindho

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
kepala kaping pindho semi-automaic mesin jam jam mesin Mesin ngisi seri iki diteliti lan dikembangake dening perusahaan kita kanthi pengalaman produksi taun. Mesin iki nganggo pangukuran piston. Integrasi kontrol listrik lan kontrol pneumatik. Duwe ciri kaya ngisi, operasi sing mantep, dipercaya lan bisa dipercaya, adaptasi sing kuat lan gampang dioperasi. Piston lan hopper silinder, gasket sing disegel saka mesin seri kasebut sawise perawatan khusus bisa mlaku ing suhu 80-98 C. Mesin iki digunakake kanthi akeh kanggo ngisi macem-macem jinis semiup cairan semi-cairan, salep, dope, utamane kanggo bahan sing ngemot granule. Ana macem-macem volume ngisi kanggo ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Jam Blueberry otomatis Produsen otomatis

Mesin Pengisi Jam Blueberry otomatis Produsen otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
Mesin fiiling seri iki minangka peralatan pangisi teknologi berteknologi tinggi sing dikontrol dening program PLC mikrokomputer, sing dilengkapi karo transduksi listrik foto lan tumindak pneumatik. Gunakake volume kontrol servo mtor luwih akurat, lan kecepatan pangisi bisa beda-beda, kecepatan alon bisa ditrapake nalika nutup volume isi target kanggo nyegah tumpahan cair. Bentuk botol: Cairan bunder & warata: Cairan kenthel kayata sampo, mesin cuci piring, minyak, bahan kimia, pencuci lan sapiturute ... kapasitas: 1000-6000BPH Parameter teknis 1 Kacepetan 4000-5000bottles / h 2 Isi ngisi 50 ~ 1000ml 3 Ukuran Ukuran ± 1% 4 Daya kerja 220VAC 5 Tekanan udara 6 ~ 7KG / CM² 6 Konsumsi udara 1m³ / min 7 Tingkat daya ...
Waca Luwih
8 Mesin Pengisi Jam Heads

8 Mesin Pengisi Jam Heads

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
Karakteristik utama Mesin iki ngetrapake pengisian piston, cocog kanggo bahan sing kurang sithik, kenthel lan viskositas ing wektu sing padha. Sistem pangisi piston saka mesin iki bisa nggayuh pangétungan batin, ngisi jatah, output botol dll kanthi otomatis. Iku cocog kanggo bahan sing luwih gedhe kayata senggol, perawatan lilin kayu, minyak mesin, minyak sing bisa diisi dll. Parameter teknis NO. Kinerja Item 01 Kepala 8 8 Isi sawetara 50ml-1000ml (bisa disesuaikan) 03 Diameter botol botol ≥Ø18mm (bisa disesuaikan) 04 kapasitas Produksi 2400bottles / jam (njupuk produk umume 500ml minangka tes) 05 Kesalahan wektu…
Waca Luwih
Ukuran Mesin Paling Lengkap Jam Paling Apik Paling Apik

Ukuran Mesin Paling Lengkap Jam Paling Apik Paling Apik

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
rega paling apik ukuran mesin ukuran senggol otomatis paling apik 1. Mesin pengisi motor servo bantheng otomatis sing digunakake ing kabeh jinis barang cair, awak kenthel, tempel, katup pengisi bisa diganti (banjur dadi mesin pangisi otomatis kanggo saos tebal), uga bisa isi partikel semiliquid, tempel, lan sapiturute. 2 Mesin ngisi komponen listrik merek terkenal ing donya, tingkat kegagalan sing kurang, kinerja sing dipercaya, umur layanan dawa. 3. Bahan kontak yaiku stainless steel, gampang pisah lan nginstal, trep kanggo ngresiki kanggo nyukupi syarat GMP. 4. Isi volume sing gampang lan ngisi angger kacepetan dening layar tutul…
Waca Luwih
Mesin Pemanas Jam Semi-Otomatis Jam murni

Mesin Pemanas Jam Semi-Otomatis Jam murni

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
Mesin pangisi piston semi-otomatis dirancang kanggo ngisi macem-macem produk cair lan semi-Cairan. Pengisi bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, kimia, farmasi lan area liyane. Kanthi katup sing beda, bisa digunakake kanggo ngisi minyak, madu, sirup, tempel, sambel tomat, sampo, kondhisi rambut, pancuran pancuran, sabun cair, lan sapiturute Model Parameter Teknik Isi volume Wright Nor-SVFA1-I-12P 12 -120ML 20KG Nor-SVFA1-I-100P 50-1000ML 30KG Fitur 1. volume pangisi wis diatur nggunakake ngawut-awut lan loket, sing ndadekake gampang imbuhan lan ngidini operator bisa maca volume pangisi nyata-nyata ing counter. 2. Loro mode Isi kanggo sampeyan ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Botol Jam Jam otomatis

Mesin Pengisi Botol Jam Jam otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
100ml - Botol kaca 1000g Mesin ngisi Mesin Cepet Cepet: 1. Produk: ketchup, saus, Jam 2. Kapasitas: 1000-3000bph 3. Botol sing cocog: 100ml-1000g 4. Pengesahan: ISO, CE, SGS Mesin ngisi jam botol iki yaiku digunakake digunakake kanggo ngisi pirang-pirang jinis saus menyang botol kaca, kaya tin, kayata tempel lan saus Spesifikasi. Item Kinerja 01 Ukuran mesin (L × W × H) 2500mm × 950mm × 2200mm 02 Ora. ngisi sirah 4/6 / 8/10/12/16 03 Ukuran botol sing cocog (botol sing ora normal uga bisa valid) Diameter Φ30mm ~ Φ100mm Dhuwur 50mm ~ 250mm 04 Diameter tutuk botol ≥φ18mm 05 Isi Isi sing cukup 100ml to1000ml 06 kapasitas Produksi 1200-3000 botol / jam 07 kisaran kesalahan ± 0.8% 08 Daya…
Waca Luwih
Mesin Pemanas Jam Semi-Otomatis Paling murah

Mesin Pemanas Jam Semi-Otomatis Paling murah

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
Fitur Jam Jam Pengisi Jam Semi-Otomatis Paling murah, Paling cocog kanggo krim, tempel lan ngisi botol. 2, Iku mesin pangisi sing cocog kanggo investasi ekonomi lan kapasitas cilik. 3, Iku radhang paru-paru. 4, Tombol Isi dikontrol dening stroke, lan nyetel volume kanthi muter setir rodha. 5, Proses ngisi sakabehane kalebu: Penambahan bahan, Extraction Air, Cylinder nyedhot banjur bahan metu saka nozzle. 6, muncung pengisian yaiku anti tetes, anti bocor lan sutra, mati otomatis ngisi muncung. 7, Katup Hopper Transfer lan Cairan. 8, Isi 5-5000ml.…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Jam Jam Grap otomatis Grosir

Mesin Pengisi Jam Jam Grap otomatis Grosir

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Jam
1, 304 Konstruksi baja tahan karat lan bagian kontak Cairan yaiku baja tahan karat 316L. 2, komponen lan produk listrik kanggo produk merek sing misuwur. 3, PLC lan kontrol layar tutul, setelan parameter sing trep. 4, Pandu motor Servo, siji motor servo nyetop piston siji, kacepetan dhuwur lan akurasi dhuwur. 5, volume Isi sing akurat, ing ± 0,2 kanggo 1000ML. 6, Ora ana botol, ora ngisi, peringatan otomatis babagan kesalahan. 7, Muncul sing diblokir ngisi yaiku anti tetes, sutera, lan cairan viskos sing dipotong otomatis. 8, Gampang dijaga, ora ana alat khusus sing dibutuhake. 9, Nozzles nyilem kanggo ngisi produk busa. 10, Botol ...
Waca Luwih