8 Mesin Mesin Penetapan Detektif Cairan Otomatis Lengkap

8 Mesin Mesin Penetapan Detektif Cairan Otomatis Lengkap

Mesin Pangisi Bener, Mesin Pengisi
Fitur 1. mesin bisa digunakake kanthi gampang. itcan bisa dibongkar kanthi dipasang lan dibersih tanpa kudu nggunakake alat, pangaturan kasebut trep, nalika nyetel metering, aturake luwih dhisik supaya cedhak karo metering ing sudhut, mula banjur nggawe pangaturan sing apik, mula bisa nyumuroni metrasi akurat lan priksa manawa ora diisi yen ora kurang saka botol utawa kekurangan botol. Systerm Isi mesin ngetrapake jinis ferrule konektor kebersihan sing dipasang kanthi cepet, silinder wutuh bisa dibongkar, dirakit lan di resiki tanpa kudu nggunakake alat, yaiku…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Pencetak Detektif Baja Dapur

Mesin Pengisi Pencetak Detektif Baja Dapur

Mesin Pangisi Bener, Mesin Pengisi
Karakteristik utama Mesin iki ngetrapake pengisian piston, cocog kanggo bahan kenthel, kurang kekondhelan lan kenthel ing wektu sing padha. Sistem pangisi piston saka mesin iki bisa nggayuh pangétungan batin, ngisi jatah, output botol dll kanthi otomatis. Iku cocog kanggo bahan sing luwih gedhe kayata senggol, perawatan lilin kayu, minyak mesin, minyak sing bisa diisi dll. Parameter teknis NO. Kinerja Item 01 Kepala ngisi 8 10 12 16 02 Ngisi 50ml-1000ml (bisa disesuaikan) 03 Diameter botol botol ≥Ø18mm (bisa disesuaikan) 04 kapasitas Produksi 1000-6000bottles / jam (njupuk produk umume 500ml minangka tes) 05 ...
Waca Luwih
4 Heads Obat Penetapan Kosmetik Obat Awal Otomatis

4 Heads Obat Penetapan Kosmetik Obat Awal Otomatis

Mesin Pangisi Bener, Mesin Pengisi
Katrangan Pangisi piston dirancang kanggo ngilangake produk saka kekenthelane beda, wiwit saka cairan tipis banyu dadi krim kandel lan dadi mesin pangisi sing cocog kanggo kosmetik, panganan, sabun cair, bahan pencuci, farmasi, minyak lan industri khusus amarga nduweni fitur. kecepatan pangisi tinggi, akurasi filing sing dhuwur lan panggunaan sudhut. Komponen sing ana hubungane karo produk digawe saka 316 stainless steel sing disumber saka Swedia lan diproses dening mesin CNC kanggo njamin kekarepan permukaan luwih murah tinimbang 0.8. Komponen pneumatik utama yaiku saka Airtac, Taiwan. Layar PLC & Tutul saka Siemens. Fitur ...
Waca Luwih
Mesin cuci cuci cuci Lauk otomatis

Mesin cuci cuci cuci Lauk otomatis

Mesin Pangisi Bener, Mesin Pengisi
Pengisi Siri NPACK dirancang kanggo ngilangake produk saka kekenthelane beda, wiwit saka cairan tipis banyu nganti krim sing sempit Pengisi piston NPACK dirancang kanggo mbuwang produk saka kelikatan sing beda-beda, wiwit saka cairan tipis banyu nganti krim tebal, kanggo kosmetik, panganan. industri farmasi, minyak lan khusus. NPACK kita minangka mesin sing cocog kanggo ngisi cuci cuci. Seri mesin duwe konfigurasi sing kompak, wajar lan tampilan sing apik, sing apik. Dheweke digawe saka komponen pneumatik Festo saka Jerman, lan komponen metelectric MITSUBISHI saka Jepang. Kabeh komponen sing ana hubungane karo produk digawe saka 316 L stainless steel diimpor, lan…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Cairan Pencetak Semi-Otomatis

Mesin Pengisi Cairan Pencetak Semi-Otomatis

Mesin Pangisi Bener, Mesin Pengisi
semi-otomatis mesin pencuci semi-otomatis Fitur Utama 1, Sampeyan cocog kanggo krim, tempel lan isi cairan ing botol. 2, Iku mesin pangisi sing cocog kanggo investasi ekonomi lan kapasitas cilik. 3, Iku radhang paru-paru. 4, Tombol Isi dikontrol dening stroke, lan nyetel volume kanthi muter setir rodha. 5, Proses ngisi sakabehane kalebu: Penambahan bahan, Extraction Air, Cylinder nyedhot banjur bahan metu saka nozzle. 6, muncung pengisian yaiku anti tetes, anti bocor lan sutra, mati otomatis ngisi muncung. 7, Katup Hopper Transfer lan Cairan. 8, Isi sawetara 5-5000ml. 9,…
Waca Luwih
Otomatis 4 kepala Mesin Pengisi Detektif

Otomatis 4 kepala Mesin Pengisi Detektif

Mesin Pangisi Bener, Mesin Pengisi
Otomatis 4 kepala Mesin Pengisi Detektif minangka pangisi sing fleksibel banget sing bisa ngisi kanthi tepat lan kanthi cepet, apa-apa cairan viskositas. Pangiriman produk saka tangki akeh menyang piston bisa dikonfigurasi nganggo tank buffer nggunakake aren tingkat sensasi tingkat, manifold kanthi cara langsung, utawa cara recirculation. Mesin Otomatis 4 kepala Desain diprodhuksi nganggo pigura baja stainless 304 lan bisa ndhukung 1 nganti 12 Isi Kontrol PLC, kanggo layar sentuhan, bagean kontak bahan panganan, stainless steel lan konstruksi aluminium anodis, ditambah akeh fitur liyane standar. NPACK Otomatis 4 kepala Mesin Pengisi Detektif ...
Waca Luwih