Produsen Mesin Cairan Otomatis Otomatis

Produsen Mesin Cairan Otomatis Otomatis

Garis Isi Isi Cairan
Deskripsi Product Otomatis mesin ngeculke / mesin produksi Produksi kanthi otomatis saka mesin botol, mesin ngisi cair, mesin capping, mesin panyaring foil aluminium, mesin label label adesif bunder. Bagéyan saka rincian mesin ngisi otomatis line-AT-L8, 12, 16 kanthi line AT-L-mesin ngisi mesin minangka kontrol mikrokomputer (PLC), sensor fotoelektrik, eksekusi pneumatik ing salah sawijining peralatan pangisi teknologi teknologi tinggi . Digunakake ing jus buah, kecap, cuka, banyu mineral, obat, bahan kimia, pencuci, disinfektan, pelumas lan kosmetik kayata ngisi cair. Ketepatan pangukuran, ora ana umpluk, ora netes. Bisa ditrapake kanggo 40-1000ml macem-macem bentuk botol (kalebu…
Waca Luwih
Garis Pengisi Cairan Tekanan Otomatis

Garis Pengisi Cairan Tekanan Otomatis

Garis Isi Isi Cairan
Pengenalan produk: Mesin pangisi iki ngetrapake pengontrol PLC, Sensor Fotoelektrik, operasi pneumatik ing integrasi peralatan pangisi berteknologi tinggi, Model iki dipérang dadi jinis tekanan, isi tekanan normal, ngisi jinis selam, utamane Isi nyilem umume digunakake kanggo Isi cairan sing gampang nyenyelake, Ngrancang pesawat kanggo ngisi, pipa nyilem nyilem bisa nyilem ing ngisor botol supaya bisa ngilangi umpluk, diukur tepat, ora ana gelembung, ora ana bocor. Cocog kanggo ngisi banyu mineral, jus buah, minuman teh, kecap, cuka, rempah-rempah, obat Cina proprietari, agen biologis, pestisida, kabutuhan saben dina, lan liya-liyane.
Waca Luwih
2-in-1 Ngisi Botol Otomatis lan Mesin Penutup Kanggo Cairan

2-in-1 Ngisi Botol Otomatis lan Mesin Penutup Kanggo Cairan

Mesin Capping otomatis, Garis Isi Isi Cairan
2-ing-1 mesin otomatis lan mesin capping kanggo cairan 1. Bahan sing kontak langsung karo lenga kasebut yaiku SUS304 (GMP), digawe ing China. 2. 3-ing-1 digunakake kanggo panganan, saben dina, Isi pastikan kosmetik. 3. Mesin ngisi milih komponen listrik merek terkenal ing dunya, tingkat kegagalan sing kurang, kinerja sing dipercaya, umur layanan dawa. 4. volume Isi sing gampang lan ngisi regulasi kacepetan kanthi tampilan layar tutul, katon apik banget. 5. Ana fungsi ora ana botol tanpa isi, pangisi daya kontrol otomatis tingkat Cairan. Ora perlu ngganti bagean, macem-macem spesifikasi botol bentuk bisa diganti cepet banget kanggo…
Waca Luwih
Pengisi Shampoo Otomatis lan Garis Capping

Pengisi Shampoo Otomatis lan Garis Capping

Garis Isi Isi Cairan
Garis produksi otomatis (kacepetan dhuwur) kalebu 2 utawa luwih saka posisi kerja: ngisi lan capping, sing dikontrol dening PLC. Iki dirancang khusus kanggo industri kosmetik, panganan, minyak, pestisida utawa kimia ing panggunaan skala produksi medium utawa gedhe. Garis seri FCS II bisa mbantu ngatur tata letak produksi luwih wajar lan nggawe manajemen produksi luwih trep, sing ndadekake dheweke milih pilihan kanggo perusahaan medium utawa gedhe. Kita bisa nambah utawa nyuda posisi kerja miturut syarat khusus sampeyan. Fitur Kalebet pangisi piston AVF Series dirancang kanggo ngilangake produk sing beda-beda…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Rokok Mesin E-Cairan Elektronik

Mesin Pengisi Rokok Mesin E-Cairan Elektronik

Garis Isi Isi Cairan
Mesin ngisi rokok elektronik NP-MFC ing baris ngisi tliti Operasi precess Operasi 1.Umisi persiapan: siap botol, pasang, tutup, lan obat cair, pasang lan tutup kudu kebak rel hiper geter lan dumunung ing njero ruangan lan njaba lokasi tutup 2. Botol pasang: botol feeder turntable nggawe botol (opsional) 3.Filling: Botol kanthi osilasi ngresiki pembukaan botol kanggo posisi disk nglukis, kanthi posisi disk maneh drive intermittent kanggo ngisi, stoppering, tutup, skru.Solusi dening sedhot pompa peristaltik kanthi pipa silikon, ing stasiun pangisi kanthi jarum bisa dipindhah munggah lan mudhun kanthi otomatis ngisi cairan ing…
Waca Luwih
Mesin Botol lan Labeling Otomatis Botol otomatis

Mesin Botol lan Labeling Otomatis Botol otomatis

Garis Isi Isi Cairan
Mesin pangisi iki cocog kanggo ngisi karbonat, pangisi kualitatif semifluid. Counting botol isi kualitatif inlet, outlet botol wis rampung kanthi otomatis. Cocog banget kanggo SL, EC, SC, lenga sing bisa dimesthekake, minyak pelumas. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo panganan, medis, kosmetik, bahan kimia, pestisida. 1. Nggunakake teknologi integrasi mekanik lan listrik maju. Spesifikasi pengisi bisa gampang ditindakake kanthi ngganti parameter ing layar tutul. Ora mung volume pangisi 12 kepala ngisi bisa diganti kanthi gedhe, nanging uga saben volume sirah ngisi bisa diganti kanthi apik. 2. Kanthi teknologi layar tutul, sing nggawe operasi…
Waca Luwih
Pangisi Krim Ngisi Krim Otomatis

Pangisi Krim Ngisi Krim Otomatis

Garis Isi Isi Cairan
Mesin otomatis krim otomatis kita khusus dirancang kanggo ngilangake produk kekenthelane dhuwur, kayata krim, senggol, sambel, salep, vaseline, lan liya-liyane, lan bisa digunakake ing industri panganan, kosmetik, farmaseutikal utawa industri liyane. Seri mesin kasebut dilengkapi konfigurasi kompak, gampang operasi, penampilan alus, lan komponen merek terkenal. Kabeh komponen pneumatik kasebut saka FESTO saka Jerman, utawa AirTac saka Taiwan. Bahan saka kabeh bagean sing ana hubungane karo produk digawe saka stainless steel 316L, sing ngidini mesin bisa memenuhi syarat GMP. Parameter Teknis Ngisi Akurasi +/- 0.2ml Ngisi Cepet Munggah ...
Waca Luwih
Ngisi Mesin Ngisi Cairan Otomatis

Ngisi Mesin Ngisi Cairan Otomatis

Garis Isi Isi Cairan
Mesin pangisi iki cocog kanggo ngisi karbonat, pangisi kualitatif semifluid. Counting botol isi kualitatif inlet, outlet botol wis rampung kanthi otomatis. Cocog banget kanggo SL, EC, SC, lenga sing bisa dimesthekake, minyak pelumas. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo panganan, medis, kosmetik, bahan kimia, pestisida. 1. Nggunakake teknologi integrasi mekanik lan listrik maju. Spesifikasi pengisi bisa gampang ditindakake kanthi ngganti parameter ing layar tutul. Ora mung volume pangisi 12 kepala ngisi bisa diganti kanthi gedhe, nanging uga saben volume sirah ngisi bisa diganti kanthi apik. 2. Kanthi teknologi layar tutul, sing nggawe operasi…
Waca Luwih