Produsen Mesin Label Sticker

Produsen Mesin Label Sticker

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Dhasar dhasar Darmabakti menyang label label abang anggur wigati, bisa dipasang karo standar siji lan standar kaping pindho, yaiku jarak standar pindho bisa diatur kanthi fleksibel; nduwe fungsi label label conical; Piranti deteksi lokasi periferal bisa entuk posisi sing ditemtokake ing labeling permukaan circumferensial. Aplikasi Tag sing ditrapake: film label / stiker pelekat Produk sing bisa ditrapake: Botol bunder kanthi diameter antara industri 25mm ~ 90mm: Akeh digunakake ing anggur, obat, panganan, dolanan, kosmetik, lan industri liyane. Conto aplikasi: Labeling botol Bordeaux, label label Tatu, label Remy, botol silinder kanthi label standar standar abang lan sapiturute…
Waca Luwih
Mesin Label Sticker Babak Botol

Mesin Label Sticker Babak Botol

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Pambuka Product 1. Label Aplikasi Ukuran ukuran differnet ing panganan, obat, kimia saben dina lan industri cahya liyane. bakal nindakake kerjane kanthi otomatis: nyusun botol → label dipakani → laba sing kapisah → label sing kapasang → label lan gulung. 2. Peralatan saben komponen Kabinet listrik, Nyambungake sabuk, Piranti botol pisah, piranti label Roll, piranti label Brush, mesin lab, Sistem operasi lan sistem kontrol; Video Botol Labeling Botol Video Produk Fitur Fitur Peralatan 1) Sistem kontrol: Gunakake sistem kontrol SIEMENS PLC, kanthi operasi stabil lan tingkat kegagalan kurang. 2) Sistem operasi: Kontrol mesin utama 7 inci layar sentuh, langsung antarmuka visual gampang, ...
Waca Luwih
Botol otomatis Mesin Botol / Botol Square

Botol otomatis Mesin Botol / Botol Square

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Fitur Utama 1. Sistem kontrol listrik kabeh dikontrol dening PLC. Layar tutul ing basa Cina lan Inggris. 2. Duwe kapasitas panyimpenan tanggal lan bisa nyimpen 30 klompok paramèter lan jeneng kanggo macem-macem program. 3.Conveyor sabuk, pemisah botol, mekanisme rotasi posisi ngetrapake drive motor luwes. Kepala label bisa dadi arah. 4.Terahe otomatis bakal menehi peringatan nalika label tetep 200 potongan.Automatic nggunakake label, lan mesin mandheg bisa digunakake. 5. Iki ditrapake kanggo macem-macem produk. Posisi label lan alangan bisa diatur miturut ukuran botol.…
Waca Luwih
Mesin Labeling Botol Kanggo Didol

Mesin Labeling Botol Kanggo Didol

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Spesifikasi 1. Operasi operasi 2.Antomatis 3. Label stokdy 4.ISO Mesin Label Botol Kanggo Dijual Mesin Label Vertical anyar yaiku mesin label sing dirancang anyar sing ndarbeni komputer mikro majeng - PLC (pengatur logika programmable optik serat elektronik) dadi bener kacepetan lan fungsi stabil. Layar sing disentuh bisa nyetel parameter kanggo mbantu para pekerja nyetel lan mesthekake data sawayah-wayah. Lan pangolahan label tetep resik. Label kasebut apik banget lan ketat. Mesin Video Labeling Botol Putaran Spesifikasi Mesin Produk Label Botol Mangka Botol Kanggo Otomot Barang Ora Ana R--L-001 Ukuran Operasi Otomatis Lengkap Kasedhiya 2800 * 1300 * 1850mm Daya Emas Perak…
Waca Luwih
Pabrik Mesin Label Jars Otomatis Round

Pabrik Mesin Label Jars Otomatis Round

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Product Product 1. Scope of Application Label differnet size bunder ing panganan, obat, kimia saben dina lan industri cahya liyane. 2. Komposisi Peralatan Kabinet listrik, Mekanisme ngirim, Piranti botol pamisah, Piranti label Roll, Piranti label sikat, 1 # mesin label, Sistem operasi lan sistem kontrol; 3. Fitur fungsi Peralatan 1) Sistem kontrol: Gunakake sistem kontrol PLC merek SIEMENS, kanthi operasi stabil lan tingkat gagal banget sithik. 2) Sistem operasi: Mesin mesin sentuhan 7 inci layar, operasi antarmuka langsung visual, kanthi basa Cina lan Inggris loro jinis, uga fungsi bantuan lan fungsi tampilan salah. 3) Priksa sistem: Gunakake mriksa LEUZE Jerman…
Waca Luwih
Mesin Label Botol Stiker Botol otomatis Kanggo Kalangan

Mesin Label Botol Stiker Botol otomatis Kanggo Kalangan

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Pambuka 1.1 Komponen konstruksi tugas tugas kanthi akeh nggunakake komponen aluminium lan baja stainless steel sajrone pirang-pirang layanan sing bisa dipercaya. 1,2 macem-macem sistem infeed Product bisa migunani sing nyedhiyakake jarak lan orientasi produk. Bisa digunakake kanthi siji utawa terpadu ing baris lan kacepetan peralatan sing cocog. 1.3 Aplikator undhak-undhakan torsi mikro-level torsi dhuwur kalebu kemampuan offset lan katrampilan cepet kanggo aplikasi akurat lan dipercaya saka macem-macem bahan label. 1.4 Dirancang kanggo aplikasi label ngarep lan / utawa panel mburi kanthi kemampuan kanggo label kontaner sing bunder, alun-alun, bujur utawa persegi panjang.
Waca Luwih
Obat Kaca Llabeling Otomatis Kanggo Botol Kaca plastik Plastik

Obat Kaca Llabeling Otomatis Kanggo Botol Kaca plastik Plastik

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Katrangan Product 1. Kita sing pisanan nggunakake sistem laba servo kacepetan dhuwur ing Asia ing taun 1980. 2. Ditrapake kanggo macem-macem botol, kayata flat, taper, round, botol persegi, lan liya-liyane. kanthi akurasi label ≤ ± 1mm. 4. Kacepetan stabil: 0-300 botol / min. 5.Sekolusi jaringan rantai sing seger kanggo njamin posisi tliti sawise mbenerake botol. 6. Mekanisme tekanan ing ndhuwur kanthi tampilan digital, lan sawetara penyesuaian gedhe, cocog kanggo macem-macem botol spesifikasi. 7. Mekanisme penyesuaian kanggo kepala label, ngidini label paling sampurna kanggo kabeh jinis botol taper. 8. Mesin kabeh nggunakake SUS304 stainless steel lan aluminium kekuatan A6061high ...
Waca Luwih
Mesin Label Botol Botol otomatis Lengkap

Mesin Label Botol Botol otomatis Lengkap

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Katrangan Product Mesin Label bulat lengkap Mesin Aplikasi label label otomatis minangka cocog kanggo produk bunder, warata, alun, bunder ing industri Kosmetik, panganan, farmasi lan industri liyane, kanthi label ing ukuran siji-sijine loro-lorone kabeh bisa kaya sing dibutuhake klien. Fitur 1.Matuh mesin lan bagean liya nggunakake SUS304 stainless steel diimpor bahan aloi internasional internasional. Masalah perawatan oksidasi anodik, kanthi resistensi korosi sing dhuwur lan ora tau karat, cocog kanggo lingkungan produksi. 2.German engine label label opsional, sistem kontrol label label adaptor maju, nyuda lan nggampangake operasi lan nyetel, ningkatake efisiensi, Sawise ngganti produk utawa label, digawe mung penyesuaian ok, ora kudu akeh syarat kanggo katrampilan pekerja. 3.Pasang botol botol…
Waca Luwih
Mesin Label Stiker Botol Otomatis Kanggo Bunder Lan Alun-Alun

Mesin Label Stiker Botol Otomatis Kanggo Bunder Lan Alun-Alun

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Mesin label label stiker otomatis kanggo sudhut lan alun-alun 1) Ditrapake kanggo menehi label lumahing sudhut mlengkung utawa permukaan setengah mlengkung ing kerusakan sing ora bisa ngadeg kanthi mandhiri kanthi diameter cendhak; 2) Antarmuka sentuhan manungsa-komparasi sing gampang gampang lan intuisiistik kanggo mbukak lan nduwe fungsi lengkap kalebu pitulung online; 3) Desain metode materi kanggo miring khusus lan konkret dening rodha idler ndadekake obyek supaya bisa ditemokake kanthi otomatis; 4) Fungsi deteksi fotoelektrik kanthi otomatis, kayata mbatalake label tanpa obyek ing kana, mandheg mlaku utawa mundhakake alarm tanpa label digunakake kanggo ngilangi ...
Waca Luwih
Mesin Botol Labeling Botol NPACK otomatis Kanthi Printer

Mesin Botol Labeling Botol NPACK otomatis Kanthi Printer

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Deskripsi Product 1. Skop Aplikasi Model model PLM-DLM104 Labeling kanggo produk ukuran bunder ukuran, kayata botol, jar, komplong ing panganan, obat-obatan, kimia saben dina lan industri cahya liyane. 2. Komposisi Peralatan Kabinet listrik, Mekanisme ngirim, Piranti botol pamisah, Piranti label Roll, Piranti label sikat, 1 # mesin label, Sistem operasi lan sistem kontrol; 3. Fitur fungsi Peralatan 1) Sistem kontrol: Gunakake sistem kontrol PLC merek SIEMENS, kanthi operasi stabil lan tingkat gagal banget sithik. 2) Sistem operasi: Mesin mesin sentuhan 7 inci layar, operasi gampang antarmuka visual, nganggo basa Cina lan Inggris loro jinis, uga mbantu bantuan ...
Waca Luwih
Mesin Botol Label Botol Sticker Otomatis

Mesin Botol Label Botol Sticker Otomatis

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
1. Skop saka Label Aplikasi Ukuran ukuran differnet ing panganan, obat-obatan, kimia saben dina lan industri cahya liyane. 2. Komposisi Peralatan Kabinet listrik, Mekanisme ngirim, Piranti botol pamisah, Piranti label Roll, Piranti label sikat, 1 # mesin label, Sistem operasi lan sistem kontrol; 3. Fitur fungsi Peralatan 1) Sistem kontrol: Gunakake sistem kontrol PLC merek SIEMENS, kanthi operasi stabil lan tingkat gagal banget sithik. 2) Sistem operasi: Mesin mesin sentuhan 7 inci layar, operasi antarmuka langsung visual, kanthi basa Cina lan Inggris loro jinis, uga fungsi bantuan lan fungsi tampilan salah. 3) Priksa sistem: Gunakake sensor label label LEUZE Jerman,…
Waca Luwih
Mesin Botol Llabeling Bunder cilik

Mesin Botol Llabeling Bunder cilik

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Main Features 1. Suitable for labeling round bottle in different sizes.2. High quality all stainless steel constructions 2. Labeling bottle adjustable, meeting different before and after the workpiece labeling needs. 3. Efficiency is as high as 50 times/minutes. 4. Composed by main body, sending paper, receiving paper, bottle orientation etc parts. 5. Putting the bottle to orientation part by manual and fix the bottle. 6. Labeling affect is perfect, no creases, no bubble, grade high, to increase product competitiveness. 7. The brand PLC and sensor etc electronic components, performance more stable. 8. Modular design, convenient maintenance and repair costs low.…
Waca Luwih
Mesin Labeling Botol Semi-Otomatis

Mesin Labeling Botol Semi-Otomatis

Labeling Machines, Mesin Labeling Botol Putaran
Aplikasi Mesin Labeling Botol Semi-otomotif Trapake kanggo botol bunder lan botol cilik awl cilik kayata solusi lisan, xylitol, botol sampo lan botol kosmetik. Bisa kelingan label stiker tunggal lan label stiker dobel sing jarak bisa diatur kanthi fleksibel; digunakake ing panganan, obat-obatan, kimia saben dina, elektronik, logam, plastik lan industri liyane; Teknologi Kapasitas produksi data 10-30 pcs / min akurasi labeling ± 1mm macem-macem produk aplikasi dhiameter njaba: 20-140mm dhuwur: 20-200mm dawane label aplikasi: ambane 10-350mm: Pasokan listrik 10-150mm AC220V 50 / 60Hz Ukuran mesin 300W (LxWxH) 900mmx600mmx450mm bobote 33kg Video Mesin Label Botol Cepet Cepet Tipe: Mesin Labeling Kondisi: Aplikasi Anyar: Pakaian, Minuman, Kimia,…
Waca Luwih