Mesin Gelas Ngisi Gelas Manis Gelas otomatis

Mesin Gelas Ngisi Gelas Manis Gelas otomatis

Mesin Capping otomatis, Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Deskripsi Product Otomatis Jar Jar Filling Mesin Fitur: Spesifikasi Kaca Jar Filling Capping Machine 1. Digunakake kanggo viskositas viskositas 2. PLC lan kontrol layar sentuh 3.304 baja tahan karat Siri NPACK otomatis Pengisian Madu otomatis dirancang lan diprodhuksi dening SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO ., LTD., Khusus kanggo cairan saka viscous tipis nganti cairan kepadatan sing dhuwur, kayata banyu, minyak, lotion, krim, Jam, saos, madu, ketchup lan liya-liyane. Umume digunakake ing industri bahan kimia, panganan lan obat-obatan. Ana akeh kaluwihan saka mesin, bagean ganti diterusake dening mesin CNC kanthi diimpor…
Waca Luwih
Garis Pangisi Madu 50-500ml, Mesin Botol Madu, Mesin Kemasan Madu Jar Jar

Garis Pangisi Madu 50-500ml, Mesin Botol Madu, Mesin Kemasan Madu Jar Jar

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Spesifikasi Mesin Bottling Madu 1. Digunakake kanggo nutupi madu 2.easy kanggo ngresiki 3.dadi Isi, bisa diatur, 4.CE, ISO9001 Mesin Pengisi Mesin (karo sistem pemanasan) Heads Isi (miturut kacepetan sing diisi) sabuk Conveyor Mesin Kontrol Mesin Kapital Sistem Air Kapabilitas Sistem Vacuum Capping head Conveyor Belt Process Aliran Kanggo Garis Pangisi Lengkap a.Pasang botol ing Sabuk Conveyor, dibersih nganggo Mesin Ngumbah Botol dhisik b.Dry lan Sterilisasi, banjur diisi karo Mesin Isi .Vacuum Nutup tutup, banjur Labeling lan nyuntik Code d.Put film nyusut liwat tutup, banjur nyusut bungkus f.Collecting ...
Waca Luwih
Kontrol Pneumatic Double Heavy Honey Filling Machine

Kontrol Pneumatic Double Heavy Honey Filling Machine

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Spesifikasi 1, Ketepatan pangisi tinggi 2, kacepetan Isi lan volume luwes 3, gampang dioperasikake lan njaga 4, Digunakake kanggo cairan, minyak, minyak wangi lan sapiturute Aplikasi Cocog kanggo obat, produk urip saben dina, panganan lan industri khusus. kanggo ngisi cairan pelekat. Fitur: Mesin iki ngontrol pneumatik kontrol lan duwe skop aplikasi sing akeh, peraturan pangukuran prasaja, apik lan ngresiki sing trep, cocog kanggo unit jeblugan. Prinsip piston pangisi semi-otomatis Cairan mesin. Dipandu dening silinder lan piston digawe saka bahan kanthi katup LIMA sing ngontrol aliran bahan, lan gulungan magnet silet atur jadwal bisa ngatur aturan volume Rasional desain ...
Waca Luwih
Mesin Ngisi Madu Manual Efisiensi Dhuwur

Mesin Ngisi Madu Manual Efisiensi Dhuwur

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Spesialisasi mesin manual madu efisiensi sing gampang kanggo operasi kanthi akurasi kanthi cepet lan volume aplikasi baja 316L sing cocog kanggo panganan, bahan kimia, agrokimia, obat-obatan lan bahan kimia liyane. Iku piranti sing cocog kanggo cairan viskositas sing dhuwur lan isi pasta. Prinsip Makarya Mesin kerjane prinsip telung arah kanggo nyetel kuantitas pengisian yen silinder nyopir piston lan katup gulung kanggo nggambar lan ngetokake cairan ketebalan tinggi, lan banjur saklar magnetik ngontrol perjalanan perjalanan piston kasebut. Mesin kasebut duwe struktur sing gampang lan cukup, akurasi pengisian sing dhuwur. Nganggo Nggunakake kontrol radhang paru-paru ...
Waca Luwih
Mesin Pangisi Madu Tunggal-Kepala Semi-Otomatis

Mesin Pangisi Madu Tunggal-Kepala Semi-Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Pambuka mesin ngisi kenthel semi-otomatis: Seri ngisi mesin iki minangka divisi anyar sing dikembangake menyang perusahaan dhewe miturut teknologi manca maju. Nganggo prinsip metering jinis piston, nggabungake listrik kanthi fungsi pneumatik dadi akeh, kayata, desain sing cocog, struktur kompak, kinerja stabil lan dipercaya, pangukuran sing akurat, entheng lan fleksibilitas, adaptasi sing apik, gampang digunakake lan liya-liyane . Seri mesin ngisi utamane, kalebu rong spesies: Tunggal sirah lan sirah kaping pindho (Produk sing ora ditentukake kanthi pirang-pirang sirah bisa diatur.). Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, saben spesies uga bisa digawe ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Madu Lungan Kembang Lungan

Mesin Pengisi Madu Lungan Kembang Lungan

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Karakteristik utama Mesin iki ngetrapake pengisian piston, cocog kanggo bahan sing kurang sithik, kenthel lan viskositas ing wektu sing padha. Sistem pangisi piston saka mesin iki bisa nggayuh pangétungan batin, ngisi jatah, output botol dll kanthi otomatis. Iku cocog kanggo bahan sing luwih gedhe kayata senggol, perawatan lilin kayu, minyak mesin, minyak sing bisa diisi dll. Parameter teknis NO. Kinerja Barang 01 Kepala ngisi 8 10 12 16 02 Isi 50ml-1000ml (bisa disesuaikan) 03 Diameter botol botol ≥Ø18mm (bisa disesuaikan) 04 kapasitas Produksi 2400bottles / jam (njupuk produk umume 500ml minangka tes) 05 ...
Waca Luwih
6 Mesin Ngisi Madu Heads

6 Mesin Ngisi Madu Heads

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Spesifikasi 6 Pambuka Ngisi Mesin Heads Madu Mesin iki cocog kanggo ngisi shampoo, sabun cair. Iku nganggo sistem servo, kanthi kecepatan pangisi sing dhuwur lan akurasi. Operator bisa nyetel volume ngisi ing layar tutul langsung, gampang operasi lan ngirit wektu. Nozzle pengisi diisi khusus kanggo drip-bukti. Parameter teknis Spesifikasi botol 250ml-5L Speed 3000bottles / hour (250ml) Range Kesalahan ≤ ± 1% Beban standar Swara mesin tunggal ≤50dB Power 220 / 380V 50 / 60Hz 2.0-3.5Kw Tekanan udara kompres 0.6 ~ 0.8Mpa kontrol Kontras Ukuran konversi Frekuensi L3500 * W850 * Bobot H1800 1000Kg Cepet Tipe: Kondisi Mesin Nisi: Aplikasi Anyar: Jinis Kemasan Kimia: Bahan Kemasan Botol: Gred otomatis Kayu: Grosir otomatis…
Waca Luwih
Semi Mesin Pengisi Madu Lliquid Tinggi Semi Otomatis

Semi Mesin Pengisi Madu Lliquid Tinggi Semi Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
Model mesin pangisi sing digawe dening pabrik kita miturut volume pangisi maksimal saka panjaluk pelanggan. Model spesifik NPACK- 5 (5-60ml) NPACK-10 (10-120ml) NPACK-25 (25-250ml) NPACK-50 (50-500ml) NPACK-100 (100-1000ml) NPACK-250 (250-2500 ml) ) NPACK-500 (500-5000 ml) Fitur A. Kabeh milih hawa kompres minangka kontrol, saengga padha cocog kanggo panggunaan panyuwunan anti-bledosan, nduweni keamanan. B. Ora kedadeyan kedadeyan listrik statis, bocor listrik lan ora perlu nyambung kabel lemah C. Kabeh ngontrol pneumatik kajaba posisi hardware, mula dheweke duwe dhuwur ...
Waca Luwih
Mesin Pemanisan Kaca Jar Jarum Semi-Otomatis Jar

Mesin Pemanisan Kaca Jar Jarum Semi-Otomatis Jar

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
  Fitur Mesin mesin piston semi-otomatis dirancang kanggo ngisi macem-macem produk cair lan semi-Cairan. Pengisi bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, kimia, farmasi lan area liyane. Jaminan kualitas 1. Mesin seri NPACK dikendhaleni nganggo hawa kompres, saengga cocog ing lingkungan sing tahan bledosan utawa lembab. 2. Dheweke digawe saka komponen pneumatik Airtac saka Jerman. 3. Kabeh komponen sing ana hubungane karo produk digawe saka 316 L stainless steel diimpor, lan diproses dening mesin CNC. Rincian produk Jeneng Mesin Pengisi Piston Semi-otomatis, Mesin Botol Jinis Sistem Manajemen QuaQuality Umum ISO9001: 2008 Manajemen Situs ing situs…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Madu Semi-Otomatis kanthi akurasi

Mesin Pengisi Madu Semi-Otomatis kanthi akurasi

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
1. Tombol pangisi wis diatur kanthi nggunakake ngawut-awut lan kontra, sing nyedhiyakake gampang imbuhan lan ngidini operator maca volume pangisi nyata-nyata ing counter. 2. Loro mode pangisi sing sampeyan pilih - 'Manual' lan 'Auto'. 3. Kabeh bagean utama dirancang karo kontrol posisi, sing njamin sampeyan ngumpul bagean kanthi tepat. 4. Kesalahan peralatan arang banget. 5. Seri mesin dikendhaleni nganggo hawa kompres, saengga cocog ing lingkungan anti-bledosan utawa lembab. 6. Kabeh komponen sing ana hubungane karo produk bisa cepet, sing bisa ngumbah kanthi cepet. Pilihan ...
Waca Luwih
Ngisi Mesin Ngisi Madu kanthi otomatis ing Botol

Ngisi Mesin Ngisi Madu kanthi otomatis ing Botol

Mesin Pengisi, Mesin Ngisi Madu
NP-VF minangka pangisi sing fleksibel banget sing bisa ngisi kanthi cecair lan lancar lan viskositas kanthi cepet lan cepet lan iku mesin pangisi sing becik kanggo ngisi madu. Jaket madu yaiku jaket karo sistem campuran lan sistem pemanasan. Pangisi madu piston linear piston linear otomatis diprodhuksi nganggo pigura baja tahan karat 304 lan bisa ndhukung 2 nganti 12 Kontrol nozzles PLC, layar sentuhan, bagean kontak kelas panganan, baja stainless lan konstruksi aluminium anodis, ditambah akeh fitur sing standar. IT nambah efisiensi kanggo produksi garis apa wae sing digunakake ing industri kosmetik, industri, kimia khusus, farmaseutikal, lan pribadi ...
Waca Luwih