Mesin Botol Positioning Botol otomatis

Mesin Botol Positioning Botol otomatis

Labeling Machines, Mesin Labeling Positioning
Lingkup aplikasi Label ing posisi khusus saka botol bunder ing wedang, perawatan kesehatan, panganan, obat-obatan, kimia lan industri ringan. (elinga: mesin kita bisa diatur gumantung karo syarat sampeyan) Fitur piranti Adopuler teknologi kontrol PLC, stabil lan operasi kecepatan kanthi stabil; Operator antarmuka mesin layar tutul, prasaja lan efisien; Motor servo impor tinggi, label kanthi cepet lan akurat. Nganyarke versi desain stasiun standar, uga cocog kanggo botol kon; Reciprocating silinder posisi, label produk sing ditemtokake kanthi tepat, Mesin wutuh nggunakake S304 stainless steel lan bahan aloi aluminium anodisasi kanthi dhuwur, ...
Waca Luwih