Mesin Penetup Ketchup Otomatis Kanthi Kanthi Tutup Otomatis

Mesin Penetup Ketchup Otomatis Kanthi Kanthi Tutup Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Ketchup
Fitur NP-VF Mesin ngisi seri iki cocog kanggo ngisi cairan viskositas, kayata krim, lotion, shampoo, saus, madu, ketchup, lan cairan viscous liyane. Kontrol kanthi otomatis dening komputer (PLC), panel kontrol layar tutul. Wangun rangkep kanthi lengkap, pangisi submergence, akurasi pangukuran sing dhuwur. Fitur sing kompak lan sampurna, silinder cair lan konduksi gampang dicopot lan resik. iku uga cocog karo macem-macem konten Container. Konfigurasi lan kinerja, fitur 1.Pilih kontrol PLC SIEMENS (Siemens) Jerman asli (utawa Mitsubishi PLC) kanggo njamin stabilitas kinerja sistem. 2. Pilih listrik sing diimpor, komponen kontrol pneumatik, kanthi kinerja sing stabil. 3. Sistem deteksi fotoelektrik ngetrapake produk Jerman, kanthi kualitas sing bisa dipercaya. 4.Pimpin…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Ketchup otomatis Semi

Mesin Pengisi Ketchup otomatis Semi

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Ketchup
Mesin Pengisi Ketchup Semi-Automaitc Mesin mesin piston semi-otomatis dirancang kanggo ngisi macem-macem produk cair lan semi-cairan. Pengisi bisa digunakake akeh ing panganan, kimia, farmasi lan area liyane. Kanthi katup sing beda, bisa digunakake kanggo ngisi minyak, madu, sirup, tempel, sambel tomat, ketchup, shampoo, kondisioner rambut, gers pancuran, sabun cair, lan sapiturute. Fitur 1. Isi volume diatur nganggo ngawut-awut lan kontra , sing nyedhiyakake gampang pangaturan lan ngidini operator maca volume pangisi nyata-nyata ing counter. 2. Loro mode pangisi sing sampeyan pilih - 'Manual' lan 'Auto'. 3. Kabeh bagean penting dirancang…
Waca Luwih