Solusi Siji Stop

Omah / Solusi Siji Stop

NPACK profesional kanggo ngrancang, manufaktur, ngumpul, nginstal lan debug macem-macem jinis Cairan, bubuk, tempel, mesin kemasan granular. Lan ing taun 2012, NPACK mandheg menyang panggung anyar, lan nyepetake solusi kemasan mandeg, lan ngaktifake proyek kunci kanggo pelanggan, saiki NPACK minangka salah sawijining merek paling apik ing mesin kemasan, lan entuk Reputasi sing apik ing bidang Kimia & kosmetik, industri Farmasi lan Makanan.

Produk utama Kita


Mesin Isi Cairan Otomatis NP-VF

Mesin Capping NP-LC / PCAutomatic

Seri Mesin Labeling otomatis NP-L

Mesin pangisi bubuk otomatis NP-PF

Mesin pangisi otomatis NP-S Semi Otomatis

Mesin capping otomatis NP-SC Semi

NP-SSP, Mesin Labeling otomatis NP-SGL NP-SSR Semi

Wangun Pouch otomatis, isi lan segel mesin

Lapangan utama Produk Kita


Kimia & kosmetik, Industri Farmasi lan Industri.