Mesin Pangisi Biasa Larik Ngatur Linear otomatis kanthi otomatis

Mesin Pangisi Biasa Larik Ngatur Linear otomatis kanthi otomatis

Mesin Pangisi Bleach, Mesin Pengisi
Pambuka: Mesin Ngatur Tandas Bunder Loro-Otomatis Ngatur Mesin Nganggo mesin logika sing bisa diprogram PLC, sistem antarmuka mesin mesin sentuhan layar sentuhan W.6 inci, lan nggabungake sensasi fotoelectric, kompensasi otomatis lan tumindak pneumatik. Sistem pangisi rong baris bisa ngisi macem-macem cairan bebarengan. Iki uga diwenehake kanthi fungsi pangisi sing bisa dileluri tanpa umpan sajrone ngisi kanthi pangukuran sing akurat. Piranti sing cocog kanggo digunakake kanggo lotion rambut lan liya-liyane loro-ing-siji cairan antikorrosive busa kanthi siji. Fitur 1. Sistem pangisi kaping pindho bisa nambah kacepetan pangisi lan ngindhari campuran solusi sing beda ing jinis botol. 2.Switching bisa rampung…
Waca Luwih
Mesin Ngisi Rambut Bleach Otomatis berkualitas tinggi

Mesin Ngisi Rambut Bleach Otomatis berkualitas tinggi

Mesin Pangisi Bleach, Mesin Pengisi
Mesin ngisi pemutus otomatis sing digunakake kanggo industri sing ngiringan 1. Industri Kimia: Lotion, Lipstick, Shampoo 2.Pharmaceutical Industry: Syrup, Injection 3.Food Industry: minyak es, minyak sing bisa diowahi, bahan cair lan liya-liyane. bahan mentah bahan kimia, Minyak Pelumas., cat [Jeneng] mesin pengisi pelunturan otomatis [Merek] NPACK [Jinis Isi] Piston [isi volume] 10-75g, 20-150g, 50-300g, 200-1000g, 1000-200000g [Tegangan ] 220V / 380V / 440V [Sertifikat] ISO9001, CE [Jaminan sawise-sales] Wektu jaminan yaiku 2 taun, Engineers pabrik kita kasedhiya mesin layanan ing luar negeri [Packaging] kothak paket lapis kothak standar standar [Ngirimake] 40 dina suwene 10 pcs , 60 dina kanggo 20 pcs [Pembayaran] LC, D / A, D / P, T / T, Western Union, Kepala Gram Pengisi Nomer 2 4 6 8…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Bleach Gravitasi, Garis Produksi Pangisi Bleach

Mesin Pengisi Bleach Gravitasi, Garis Produksi Pangisi Bleach

Mesin Pangisi Bleach, Mesin Pengisi
Spesifikasi 1. Sistem Kontrol PLC, layar tutul 2. kecepatan: 6000bph 3. ora ana botol, ora ngisi 4. ora ana sistem bocor 5. ketemu ciri GMP Utama Mesin pengisian non-logam iki dirancang khusus kanggo asam lan alkali produk sing kuwat, kayata: produk asam hidroklorida (1) Kontrol kontrol PLC, kontrol layar tutul sing grapyak. (2) Komponen listrik lan pneumatik merek sing misuwur digunakake kanggo njamin kualitas mesin lan umur layanan dawa. (3) Nyuntik vakum kanggo netes bisa dirancang khusus kanggo produk umume. (4) Kabeh bagean sing teles digawe saka bahan non-logam, anti korosi. (5) Ora mung kepala Isi sing lengkap bisa diatur, nanging saben kepala ngisi ...
Waca Luwih
Mesin Pengisian Bleach Otomatis Lengkap Stainless Steel

Mesin Pengisian Bleach Otomatis Lengkap Stainless Steel

Mesin Pangisi Bleach, Mesin Pengisi
mesin pengisi mesin pemutar seri NPACK cocog kanggo ngisi krim, salep, lotion, gel mandhang, lan produk cair, mesin kasebut uga bisa digunakake kanggo daya pangisi silinder tradisional, uga bisa ngetrapake motor servo minangka pangisi daya. Dibandhingake karo silinder tradisional, akurasi ngisi motor servo luwih dhuwur, akurasi bisa tekan <± 0.5%, nduweni karakteristik efisiensi sing dhuwur, presisi dhuwur, standar kebersihan sing dhuwur. Parameter teknis babagan mesin ngisi pamutut Model Model ngisi kecepatan Isi Ngisi tliti Produktivitas Produktivitas sumber udara tekanan NPACK-50 10-50ml laras 0. ± 0.3% 2000-3000b / h 0.4-0.8MPa NPACK - 150 30-150ml laras ≤ ± 0.3% 1800 -3000b / h 0.4-0.8MPa NPACK-300 50-300ml luwes ≤ ± 0.3% 1800-2500b / h 0.4-0.8MPa NPACK-500 100-500ml luwes ≤ ± 0.3% 1200-2000b / h 0.4-0.8MPa NPACK- -1000 200-1000ml luwes 0. ± 0.3% 1000-2000b / h 0.4-0.8MPa Fitur peluntur
Waca Luwih
Pangisi Bleach Otomatis ing China

Pangisi Bleach Otomatis ing China

Mesin Pangisi Bleach, Mesin Pengisi
Fitur pengisi pelunturan otomatis Mesin iki nganggo teknologi canggih. Lan komponen pneumatik majeng, sing njamin kinerja stabil. Gunakake antarmuka mesin mesin, sistem kontrol cerdas PLC. Iki cocog kanggo cairan viskositas sing beda, tempel lan krim lan sapiturute Nganggo katup pengisi pneumatik maju internasional sing njamin anti-bocor ing proses pengisi. Komponen optimal kalebu: Kepala anti anti bocor sing efektif, mundhak lan sistem rontog sing digunakake kanggo produk busa, sistem posisi cangkeme botol, jumlah kepala bisa ditambah minangka panjaluk pelanggan. Bahan parameter Isi / saus / krim / semi-adi / cairan Isi nozzle 10 Isi volume 5-25 / 10-50 / 20-100 / 50-250 / 100-500 / 250-750 / 500-2500 / 1000-5000 …
Waca Luwih
Mesin Pengisi Cairan Pneumatik

Mesin Pengisi Cairan Pneumatik

Mesin Pangisi Bleach, Mesin Pengisi
Fitur utama 1, 304 Konstruksi baja tahan karat lan bagian kontak Cairan yaiku baja stainless steel 316L. 2, komponen lan produk listrik kanggo produk merek sing misuwur. 3, PLC lan kontrol layar tutul, setelan parameter sing trep. 4, Pandu motor Servo, siji motor servo nyetop piston siji, kacepetan dhuwur lan akurasi dhuwur. 5, volume Isi sing akurat, ing ± 0,2 kanggo 1000ML. 6, Ora ana botol, ora ngisi, peringatan otomatis babagan kesalahan. 7, Muncul sing diblokir ngisi yaiku anti tetes, sutera, lan cairan viskos sing dipotong otomatis. 8, Gampang dijaga, ora ana alat khusus sing dibutuhake. 9, Nyambung nozzles kanggo ngisi produk busa.…
Waca Luwih
Mesin Botol Bleach Otomatis Botol

Mesin Botol Bleach Otomatis Botol

Mesin Pangisi Bleach, Mesin Pengisi
Aplikasi Produk Mesin ngisi pelunturan botol NP-VF otomatis banget minangka pangisi fleksibel, bisa ngisi kanthi viskositas kanthi akurat kayata Shampoo, lotion, minyak rambut, minyak masak, madu, saos, cuci tangan, lan liya-liyane. Pangiriman produk saka tank akeh menyang piston bisa dikonfigurasi nganggo tank buffer nggunakake aren-ariran aliran sensasi, manifold kanthi langsung tarik, utawa metode recirculation NP-VF mesin pemutihan botol otomatis Mesin Isi Isi 100ml-1000ml 250ml-2500ml 500ml- 3000ml 500ml-5000ml Isi Shampoo, Lotion, Minyak masak, Minyak Lube, Cairan Degre, Minyak rambut, Madu, Saos, lan sapiturute 2 4 6 8 10 12 Kapasitas (B / H) 800-1000 1500-1800…
Waca Luwih