Rega Pabrik Otomatis 5 Gallon Buckets Labeling Machine

Rega Pabrik Otomatis 5 Gallon Buckets Labeling Machine

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
Fungsi (1) Kabeh desain sing dilakokno kanthi mekanik kanthi kabeh mekanisme transmisi ing siram minyak sing dibungkus banjur njamin swara lancar. (2) Conceyer mbukak ndhuwur permukaan ndhuwur lan meja meja digawe saka stainless steel kanggo kekiatan lan gampang reresik. (3) Apik kanggo loro-lorone operasi lan indeks sambungan. (4) Papan lantai cilik.Compact lan eased move-able with Casters. (5) Paling cocog kanggo mesin label label otomatis cilik cilik kanthi bahan kimia. (6) Industri panganan lan minuman farmasi. Unit cetak bisa ditambahake menyang produk miturut pangguna sing dibutuhake. Prinsip operasi Iki mesin label label otomatis otomatis nganggo desain pisanan ing tandha kelet scalloped dadi tiang maneh kanthi karet ...
Waca Luwih
Mesin Label Flat Box Carton Cilik

Mesin Label Flat Box Carton Cilik

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
Katrangan Produk 1. Seri produk iki ora mung cocog kanggoPlastik Tas / Pouches / card / kertas ing industri farmasi, pestisida, panganan lan kimia. 2. Kanthi otomatis bisa Nyisihake kertu kanthi Kertas, ngirim tape tandha, misahake label kanthi seret, label lan nomer batch kanthi otomatis dll. 3. Kanthi teknologi mekanika, ngetrapake motor torsi gedhe kanggo nyopir, lan ngimpor kontrol fotografi fotoelektrik & sistem kontrol program PLC, saengga njamin label label sing akurat, stabil, dipercaya lan dhuwur. Fitur Kanthi sistem label micro-computer, cepet & stabil, cocog kanggo kerja sing suwe kanthi fungsi cek sistem: label sing kurang utawa rusak, metu, e-mandeg, konversi frekuensi sing ora normal, pita mesin ...
Waca Luwih
Mesin Labeling Kertas Kertas Otomatis Kualitas Tinggi

Mesin Labeling Kertas Kertas Otomatis Kualitas Tinggi

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
Aplikasi Deskripsi Product: Mesin iki dirancang kanggo label rong sisih ing botol lan kontol bentuk oval / kontol. Bisa digabung karo garis utawa dioperasikake kanthi masing-masing. Fitur 1.PLC digabungake karo panci layar sentuh LCD, setelan lan operasi jelas lan gampang. 2. Alat kasebut dipatuhi karo syarat GMP lan digawe saka stainless steel lan logam aluminium kelas SUS304. 3. Mesin kasebut duwe akeh fungsi kayata nuntun, misah, label, masang, ngetang. 4.Kothak label label dhuwur bisa diatur. 5. Mesin bisa digunakake ing garis produksi nganggo sabuk conveyor. 6. Mesin khusus bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Teknik Utama ...
Waca Luwih
Mesin Labeling Otomatis Kanggo Botol Flat Square

Mesin Labeling Otomatis Kanggo Botol Flat Square

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
Mesin label kanthi otomatis kanggo botol warata persegi 1.Aplikasi: Label lem udan, Label kertas lan plastik 2.Kanggo Plastik, botol kaca 3.PLC kontrol 4.CE, Pengenalan ISO Mesin label kanthi otomatis kanggo kothak warata kothak Iki ditrapake ing sisih siji. sisih kaping pindho kabeh jinis botol bunder ing apotek, minuman panganan, industri kimia saben liyane. Mesin kasebut ngontrol proses proses PLC, pamrentahan botol fotoelektrik lan pangiriman label, kalebu efisiensi produksi dhuwur, label kanthi tepat lan bisa dipercaya, penak operasi, lan adaptasi sudhut orane katrangan sistem wiwitan: gumantung ing 3-5 motor motor nyopir, kacepetan kontrol elektron, piranti transmisi otomatis kanthi otomatis, sumber sumber listrik conbine kanthi akurat…
Waca Luwih
Mesin label Apotek Apotek kanthi otomatis kanggo Jarum Botol Minuman

Mesin label Apotek Apotek kanthi otomatis kanggo Jarum Botol Minuman

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
Mesin label Deskripsi Produsine yaiku mesin kacepetan rendah sing bisa nganti 3000 botol saben jam 5 galon, nanging nganggo PLC, motor servo lan konverter frekuensi. Uga nganggo modul posisi supaya njamin label casting tepat, cepet lan stabil. Fitur 1. Mesin kabeh nggunakake baja stainless steel sing berkualitas lan kualitase aloi aluminium, kompak lan cukup, gampang diatur; 2. Bingkai gulung film sing nyilikake nganggo piranti sing bisa diatur, gampang diatur miturut label volume sing beda 5 ″ ~ 10. Tabung kertas. 3. Mung nginstal, banjur bisa digunakake kanggo botol kothak lan bunder. 4. Ora…
Waca Luwih
Mesin Label Botol Flat Botol otomatis

Mesin Label Botol Flat Botol otomatis

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
Spesifikasi 1 Mesin Label Sides Botol otomatis 2 label ing rong sisih 3 kanggo bentuk botol utawa kothak 4 Lampu Teknik Parameter Teknik Tutul Bobot 500kgs Ukuran 2800 x 1500 x 1600mm Power AV220, 50 utawa 60Hz, max 2.5KW (gumantung karo syarat pelanggan) Sistem Kontrol PLC lan Lampu Botol Kontrol layar Tutul Ukuran 15 nganti 150mm Length; 10 kanggo 100mm ing Jembar; 40 kanggo 350mm ing Ukuran Label Dhuwur 15 kanggo 180mm ing Jembar; 10 nganti 250mm dawa Label Reel Inner Diameter 76mm Label Reel Outer Diameter ing 360mm Kacepetan Labeling 100 nganti 250pcs saben menit (gumantung…
Waca Luwih
Automatic Front&Back Sides Bottle Cans Labeling Machine Manufacturer

Sisih Kaca & Pinggiran Botol Botol Produsen Mesin

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
Katrangan Product 1. Scope of Application: Labeling ing sisih ngarep lan mburi macem-macem jinis obyek kanthi label loro. (Mesin label labu PS kita bisa dirancang miturut kabutuhan sampeyan) 2. Ciri-ciri Piranti: Kabinet listrik, mekanisme Nemtokake, Piranti botol pamisah, Piranti botol, piranti label label, piranti label sikat, 1 # lan 2 # mesin label, sistem operasi lan sistem kontrol 3. Kaluwihan Piranti: 1) Sistem kontrol: Sistem kontrol SIEMENS PLC, Kasedhiyan stabil lan tingkat kegagalan banget sithik. 2) Sistem operasi: layar sentuhan SIEMENS 10 inci, antarmuka langsung visual gampang, ing basa Cina lan Inggris, kanthi fungsi bantuan lan fungsi tampilan salah…
Waca Luwih
Mesin Label Botol Kaca Botol Ganti Otomatis

Mesin Label Botol Kaca Botol Ganti Otomatis

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
Product Product Labeling Labeling dikontrol dening label label PLC, HMI lan servo drive. Mesin gampang digunakake lan nduweni fungsi indikasi lan fungsi indikasi. Cocog kanggo label adhesive saka botol bunder. Fitur fungsional 1. Struktur label motor motor servo lan kontrol PLC priksa manawa kecepatan lan tliti label kanthi dhuwur 2. Bagean label kasebut nggunakake panyesuaian gagang, uga bisa nyetel botol kanthi keruwetan. 3. Struktur pemisahan loro-botol sing ndadekake ruang ing antarane botol luwih akurat. 4. Struktur gulung label individu ndadekake label luwih tepat ...
Waca Luwih
Mesin Label Botol Sotol Botol Plastik Kanggo Shampoo

Mesin Label Botol Sotol Botol Plastik Kanggo Shampoo

Mesin Label Dobel, Labeling Machines
1. Skop Aplikasi: Labeling ing sisih ngarep lan mburi macem-macem obyek kanthi label loro. (Mesin mesin label kita bisa dirancang miturut kabutuhan sampeyan) 2. Karakteristik Piranti: Kabinet listrik, mekanisme Nemokake, Piranti botol pamisah, Piranti mesin pencet, Piranti label label, Piranti label sikat, 1 # lan 2 # mesin label, Sistem operasi lan sistem kontrol 3. Kauntungan Piranti: 1) Sistem kontrol: nggunakake seri kontrol sistem merek PLC merek AB AB lan Amerika Serikat, kanthi operasi stabil lan tingkat kegagalan sing sithik. 2) Sistem operasi: Kontrol layar mesin-10 layar sentuh, langsung antarmuka visual gampang, nganggo basa Cina lan Inggris…
Waca Luwih