Mesin Pengisi Sabun Otomatis Produsen Profesional

Mesin Pengisi Sabun Otomatis Produsen Profesional

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Sabun Cair
Karakteristik utama Mesin iki ngetrapake pengisian piston, cocog kanggo bahan kenthel, kurang kekondhelan lan kenthel ing wektu sing padha. Sistem pangisi piston saka mesin iki bisa nggayuh pangétungan batin, ngisi jatah, output botol dll kanthi otomatis. Iku cocog kanggo bahan sing luwih gedhe kayata senggol, perawatan lilin kayu, minyak mesin, minyak sing bisa diisi dll. Parameter teknis NO. Kinerja Item 01 Kepala ngisi 8 10 12 16 02 Ngisi 50ml-1000ml (bisa disesuaikan) 03 Diameter botol botol ≥Ø18mm (bisa disesuaikan) 04 kapasitas Produksi 1000-6000bottles / jam (njupuk produk umume 500ml minangka tes) 05 ...
Waca Luwih
Werna Plum Sabun Langsung Piston Lantai kanthi otomatis

Werna Plum Sabun Langsung Piston Lantai kanthi otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Sabun Cair
Spesifikasi 1. Kontrol PLC 2. Komponen utama baja stainless 304 # Linear lan gampang ngganti botol 4. Kecepatan Isi 3000bph 5. Jeneng Mesin 8head: Mesin Pengisi Udara Pompon Lensa Otomatis kaping wolu-kepala Mesin wol piston full-automatic linear otomatis, sing bisa ngisi otomatis kanggo macem-macem minyak viskos, kanthi kapasitas 3000 botol saben jam (1000L saben botol). Piranti lengkap nduwe kinerja sing stabil, linuwih lan daya tahan kanthi desain integrasi listrik lan radhang paru-paru, otomatisasi dhuwur, akurat, lan komponen listrik sing misuwur ing donya, kayata Jepang OMRON, Mitsubishi, lan liyane.
Waca Luwih
Mesin Pengisi Syampu Langsing kanthi otomatis

Mesin Pengisi Syampu Langsing kanthi otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Sabun Cair
Deskripsi Product Lengkap mesin cuci shampoo pencucuh kanthi otomatis macem-macem jinis piston mesin pusing lengkap mesin mesin otomatis kanthi otomatis minangka generasi anyar mesin pangisi otomatis, yaiku generasi produksi anyar, sing nyerep teknologi maju ing jagad iki. Iki nggunakake prinsip jumlah piston, komponen pneumatik listrik lan gas sing dipilih merek terkenal ing donya, dikontrol dening PLC kanthi antarmuka mesin manungsa, desain novel, penampilan sing apik, antarmuka sing ramah, adaptasi kuwat, operasi sing gampang, ngisi volume kanthi akurat, pangopènan trep ngenteni karakteristik. Digunakake kanthi wiyar ing macem-macem jinis cairan, kenthel, tempelake, ganti katup pangisi…
Waca Luwih
Mesin Penapisan Sabun Stainless Steel

Mesin Penapisan Sabun Stainless Steel

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Sabun Cair
Mesin iki digunakake kanggo panganan, kosmetik, obat-obatan, krim, pestisida, industri kimia lan sapanunggalane. Iki nggunakake peralatan diimoli silinder festo, komputer layar komputer etc. Parameter Teknik Panggung nozzel 4 nozzle (bisa disesuaikan) Cara ngiseni metode mandhiri, nyilem kanggo ngisi volume Fasilitas 25-250ML 50-500ML 100-1000ML 500-2500ML Kacepetan ngisi laras miturut macem-macem produk. Ketepatan ngisi ing ± 1% Tegangan / Tekanan udara 220V 50-60HZ, 0.5-0.7MPA Kontrol layar sentuhan PLC (SIEMENS) Fitur Mesin ngisi seri minangka jinis mesin pangisi teknologi berteknologi tinggi PLC yaiku mesin pengisi teknologi tinggi sing dikontrol karo PLC kanthi fotoelectric lan penelitian pneumatik sing diteliti lan dikembangake dening perusahaan kita. ♦ Bisa cocog kanggo banyu…
Waca Luwih
Garis Mesin Ngisi Lampu Lafasan kanthi Tutup

Garis Mesin Ngisi Lampu Lafasan kanthi Tutup

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Sabun Cair
Fitur pangisi piston AVF dirancang kanggo ngilangake produk saka kekenthelane beda, saka cairan tipis banyu nganti krim tebal, kanggo industri kosmetik, panganan, farmasi, minyak lan industri khusus. Jaminan kualitas 1. Siri mesin duwe kompak, konfigurasi sing cukup lan tampilan sing apik banget. 2. Dheweke digawe saka komponen pneumatik Airtac saka Taiwan, lan komponen metelectric MITSUBISHI saka Jepang. 3. Kabeh komponen sing ana hubungane karo produk digawe saka 316 L stainless steel diimpor, lan diproses dening mesin CNC. Parameter Teknikal Jeneng kualitas piston kosmetik otomatis kualitas mesin Function Botol Isi mesin Warranty 1 Tipe Botol ...
Waca Luwih
Mesin Isi Sabun Daya Langsung Semi-Otomatis

Mesin Isi Sabun Daya Langsung Semi-Otomatis

Mesin Pengisi, Mesin Pengisi Sabun Cair
Fitur Mesin ngisi piston semi-otomatis dirancang kanggo ngisi macem-macem produk cair lan semi-cairan. Pengisi bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, kimia, farmasi lan area liyane. Kanthi katup sing beda. Bisa digunakake kanggo ngisi minyak, madu, sirup, tempel, sambel tomat, shampoo, kondisioner rambut, shower shower, sabun cair, dll. Jaminan kualitas 1. Mesin seri Nor-SVFA dikendhaleni dening hawa kompres, saengga cocog ing lingkungan sing tahan bledug utawa lembab. 2. Dheweke digawe saka komponen pneumatik Airtac saka Jerman. 3. Kabeh komponen sing duwe produktif digawe saka stainless steel 316 L ...
Waca Luwih