Mesin Labeling Pen Pen otomatis

Mesin Labeling Pen Pen otomatis

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Fitur Utama 1. Cocog kanggo cairan suntikan, injeksi, lem padu, baterei, lan cilik lan ora bisa ngadeg obyek diameter bunder diameter kurungan lan laba setengah bunder 2. Sistem antarmuka antarmuka mesin antarmuka, ditambah gampang, lengkap fungsi, nduwe fungsi bantuan online sing sugih 3.Sesain khusus ngiringake feed conveyor, item tempel kanthi otomatis posisi 4. Deteksi photoelectric, yaiku tanpa label lan tanpa label koreksi otomatis utawa weker deteksi otomatis, kanggo nyegah bocor lan sampah. 5. Struktur mesin prasaja, kompak, gampang kanggo operasi lan pangopènan 6. Mesin ngetren drive motor merek terkenal, label panganan…
Waca Luwih
Mesin Label Sosis Otomatis Kanthi feed

Mesin Label Sosis Otomatis Kanthi feed

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Product Product Scope of Scope of Application Model model NPACK yaiku produk upgrade paling anyar, khusus digawe kanggo sosis, sing label ing sosis karo stiker pelekat. Conveyor mesin disesuaikan gumantung saka ukuran sosis. Karakter Piranti ²Kanggo sistem kontrol PLC teknologi diwasa, operasi stabil lan kecepatan kanthi dhuwur; ² Nggunakake sistem operasi kontrol layar tutul, prasaja lan efisien; ²Keningkatan sistem coding pneumatik, nyithak nomer batch lan tanggal kadaluwarsa; ²Prilis jinis jinis gulung, priksa manawa label kasebut dipasang kanthi kuwat; ²Kotone botol sing rusak amarga kurang saka 1/200000; Keuntungan Piranti Ø Unsur listrik sing diimpor, kinerja stabil, tingkat kegagalan kurang; Ø…
Waca Luwih
Botol Label Kaca Permukaan Top Kaca

Botol Label Kaca Permukaan Top Kaca

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Fitur kinerja utama 1. bisa ditrapake kanggo nempel stiker pelekat ing pesawat ndhuwur produk sing saka panganan, bahan kimia, obat-obatan, piranti tulis, lan industri liyane 2. Kanthi aplikasi sing bisa digunakake kanggo nempel stiker pelekat ing pesawat obyek kanthi jembaré 30mm ~ 200mm utawa label, uga sing nduwe permukaan sing ora rata kanthi mekanisme penet label wis diganti 3.Strong lan awet kanthi nggunakake mekanisme penyesuaian telung lilin sing nggunakake lengkap stabilitas segitiga; Gampang lan gantian wektu kanggo ngganti obyek sing beda-beda 4.Pontrol kontrol lan pelacak fotoelektrik otomatis kanthi fungsi mbatalake karya labeling ...
Waca Luwih
Mesin Label Lambang Botol Cilik otomatis

Mesin Label Lambang Botol Cilik otomatis

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Nggunakake dhasar Kanggo obyektif bentuke silinder sing mandeg, label semicircular, panggunaan transmisi horisontal, label label horisontal kanggo nambah stabilitas, nambah efisiensi label. Cetak opsional utawa kepala printer inkjet menyang label, bisa diweruhi tanggal produksi label, batch lan print barcode lan informasi liyane. Printer inkjet opsional menyang sabuk conveyor, bisa diweruhi sadurunge utawa sawise label label ing tanggal produksi produk cetak, nomer kumpulan, kode bar lan informasi liyane. Fitur 1, kecepatan kanthi kacepetan, kanthi mekanisme konektor roller lateral condong conveyor, botol kanthi otomatis dadi positif, stabilitas label transportasi. Kacepetan label kanthi cepet ...
Waca Luwih
Mesin Label Tube Koleksi Koleksi Vakum

Mesin Label Tube Koleksi Koleksi Vakum

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Ditrapake kanggo label transparan, efisiensi dhuwur, ora ana tabung sing macet. Ditrapake kanggo label sing transparan utawa opaque. Label kendali motor Servo ngirim ngirim cepet lan stabil. Wenehi cara ngisi roller tradisional, nganggo cara feed sing unik kanggo ngindhari tabung macet utawa rusak. Keuntungan Konfigurasi Apik Kita, sensor fotoelektrik Leuze GS Jerman sing dhuwur, motor servo Amerika Serikat AB, motor JSCC lan drive kacepetan sing cocog, sing nggawe dana apik kanggo label sing cepet, dhuwur lan stabil. Parameter teknis utama lan konfigurasi Jeneng produk Vacuum Koleksi Tube Labeling Mesin produksi produksi 12000-20000 pcs / h,…
Waca Luwih
Mesin Label Vial Otomatis injeksi Horisontal

Mesin Label Vial Otomatis injeksi Horisontal

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Aplikasi Product Mesin Label Otomatis injeksi vial labelasi nganggo PLC sing diwasa lan sistem kontrol layar sentuh Mesin label injeksi vokal Horizontal kalebu conveyor, njupuk label, nempel label ing botol Mesin Labeling injeksi vial Labeling digunakake ing pirang-pirang wilayah industri. kayata gendul bunder / Botol kothak / botol kaca / Jars / Model Model NP-HL Horizontal Otomatis injeksi vial label label Kapasitas MAX 200bottles / min Dhuwur Botol 30-350mm (kustom) diameter diameter 20-120mm (ngatur) Label Dhuwur 20mm-210mm Label dawane 25-300mm Akurasi ± 1mm Label Rolling diameteripun 76mm Label gulung njaba diameteripun 380mm Ukuran 2300 (L) × 1150 (W) × 1400 (H) mm Bobot 300Kg Cepet Rincian Jenis: Mesin Labeling Kondisi: Aplikasi Anyar: Pakaian, Minuman , Kimia,…
Waca Luwih
Mesin Label Kacepetan Vial Cepet Cepet

Mesin Label Kacepetan Vial Cepet Cepet

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Aplikasi Deskripsi Product: JT-215H dirancang kanggo kontaner silinder sing ora ngadeg utawa produk sing ora stabil (bunder utawa ndhuwur utawa ndhuwur) Fitur 1.PLC digabungake karo panci layar sentuh LCD, setelan lan operasi jelas lan gampang . 2. Alat kasebut dipatuhi karo syarat GMP lan digawe saka stainless steel lan logam aluminium kelas SUS304. 3. Mesin kasebut duwe akeh fungsi kayata nuntun, misah, label, masang, ngetang. 4.Kothak label label dhuwur bisa diatur. 5. Mesin bisa digunakake ing garis produksi nganggo sabuk conveyor. 6. Mesin khusus bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Model Parameter Teknik Utama Ora Dhuwur Label JT-215H…
Waca Luwih
Otomatis Mesin Sticker Tube Labels Produsen

Otomatis Mesin Sticker Tube Labels Produsen

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Deskripsi Product 1. Skop Aplikasi: Bisa ditrapake kanggo obyek bunder kanthi diameter kurang cilik ora bisa ngadeg nalika label, kayata ampoule, bokor, tabung koleksi getih, pen, sosis lan liya-liyane. (Mesin mesin label kita bisa dirancang miturut kabutuhan sampeyan) 2. Karakteristik Piranti: Nganggo sistem kontrol PLC teknologi diwasa, operasi stabil lan kecepatan kanthi dhuwur; Nggunakake sistem operasi kontrol layar tutul, prasaja lan efisien kanggo operasi; Teknologi canggih sistem coding pneumatik, cetak nomer kumpulan lan tanggal kadaluwarsa; Piranti botol gulung kanthi jinis pangiriman, priksa manawa label kasebut dipasang kanthi kuwat; Tingkat botol sing rusak yaiku kurang saka 1/200000; 3. Kaluwihan Piranti: Diimpor ...
Waca Luwih
Bungkus Horisontal Sekitar Label Mmachine

Bungkus Horisontal Sekitar Label Mmachine

Mesin Label Flat
bungkus horisontal ing mesin label tabung 1.Awal menyang panganan, farmasi, kimia saben dina, piranti nulis, industri plastik lan sapiturute. 2.Gunakake kanthi otomatis nempel label pelekat kanthi silinder utawa produk conical cilik sing ora bisa digawa kanthi vertikal, kayata tabung, botol silinder, injeksi banyu, tabung conical lan sapiturute tliti tliti kanthi tliti, kemampuan kerja sing stabil, apik, ora ana kerutan, ora ana gelembung. 3.Sesep kanggo produk diameter siji utawa padha, orbit ora bisa diatur lan bisa dicocogake karo feeder botol, printer pita, printer tanggal, lan liya Ukuran Labeling Parameter Teknikal (L) luwih saka 10mm (W) 110-100mm Nggulung ing jero diameter 76mm Ukuran Produk (D ) 10-16mm16-26mm 26-36mm (H) kurang diameteripun 100mm diameteripun 350mm Labeling…
Waca Luwih
Rega Suda, Mesin Label Ampul Kualitas Tinggi

Rega Suda, Mesin Label Ampul Kualitas Tinggi

Mesin Label Flat, Labeling Machines
   Aplikasi botol cairan lisan, botol ampul, botol jarum, batter, sosis hams, tabung uji, pena lan sapanunggalane. Mesin label label Horisontal Sticker digunakake akeh kanggo industri kayata panganan, obat, bahan kimia sing apik, pasokan budaya, lan elektronik lan sapanunggalane. Iki bisa ditrapake kanggo label label obyek kanthi diameter cilik lan ora bisa ngadeg kanthi gampang, kayata Teknik Parameter Teknik Pemandu Daya Tuntutan Motor 100-220pcs / min Label Ukuran: 10-90mm Length: 15-100mm Precision ± 1mm Label Gulung inti Label: 300mm Label inti: Ukuran Mesin 75mm 1800 * 600 * Bobot 1400mm 220Kg Daya AC 110 / 220v 50 / 60Hz 500W Piranti Coding DT-280 Konfigurasi Brand…
Waca Luwih
Mesin Labeling Plick Plane otomatis Kanggo Botol Flat

Mesin Labeling Plick Plane otomatis Kanggo Botol Flat

Mesin Label Flat, Labeling Machines
Mesin label pesawat stiker otomatis kanggo botol warata: Mesin label pesawat stiker otomatis kanggo botol warata adaptasi karo kontrol Mitsubishi PLC, sensor Omron lan LEUZE utawa Keyence, motor Mitsubishi Servo utawa motor delta servo. Iku gampang kanggo ngontrol lan operasi, bisa digunakake kanthi stabil lan kecepatan lan akurasi sing dhuwur. Peringatan otomatis babagan kegagalan, ora ana botol tanpa label.Ia cocog kanggo obyek lumahing kosong, kayata panganan, farmasi, kosmetik, alat tulis, CD, karton ETC. Deskripsi Product Jeneng Produk label label stiker otomatis kanggo botol warata Model Ukuran Mesin NP-PL 1600mm * 500mm * 1600mm Output Speed 60-200pcs / min (gumantung saka botol lan ukuran label) Label ...
Waca Luwih