Mesin Ngisi Botol E-Cairan Otomatis sing High Speed

Mesin Ngisi Botol E-Cairan Otomatis sing High Speed

E Isi Isi Isi Cairan, Mesin Pengisi
Mesin-e-Cairan kanthi otomatis mesin-e-Cairan kanthi otomatis NP-MFC precess 1. Operasi persiapan: siap botol, pasang, tutup, lan obat cair, pasang lan tutup kudu kebak rel hiper geter lan ana ing njero ruangan lan njaba lokasi tutup 2. Botol feeder: botol feeder turntable nggawe botol (opsional) 3. Isi: Botol kanthi osilasi ngresiki pambuka botol kanggo disk disk, kanthi posisi disk maneh drive intermittent kanggo ngisi, stoppering, tutup, tutup skol. dening sedhot pompa peristaltik kanthi pipa silikon, ing stasiun pangisi kanthi jarum bisa dipindhah munggah lan mudhun kanthi otomatis…
Waca Luwih