Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping

Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping

Mesin Capping otomatis, Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Mesin puteran roda puteran otomatis & mesin capping cocog kanggo ngisi produk lancip medium kanggo medium nglukis, kayata obat cair, toner, permion, freshener udara, perawatan kulit, lan sapiturute. Penampilan sing apik, penyesuaian gampang lan panggunaan sing amba, sing bisa digunakake ing farmasi, pestisida, bahan kimia saben dina, panganan utawa industri liyane. Ing seri kasebut, tumindak lan capping didorong dening transmisi mekanik sing akurat, sing bisa njamin kualitas produk kanthi efektif. Kabeh stasiun kerja, kalebu ngisi, dipakani tutup, capping dilengkapi sekitar siji lintang ...
Waca Luwih
Produsen Mesin Pengisi Mesin Tutup Krim

Produsen Mesin Pengisi Mesin Tutup Krim

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Katrangan Produk: Mesin iki minangka peralatan teknis sing dhuwur sing bisa dikembangake lan dirancang kanthi ngenalake teknologi jaban rangkah maju lan nggabungake syarat GMP, kanthi fitur struktur adil, fungsi lengkap, operasi gampang, pangisian sing akurat, mlaku stabil, uga swara kurang. Ngadopsi nganggo pengontrol PLC, kanthi otomatis digunakake saka ngisi bahan cair utawa kecepatan sing dhuwur nganti percetakan nomer batch (kalebu tanggal pabrik), iku peralatan sing cocog kanggo tabung ALU, tabung plastik lan pirang-pirang isi lan tabung pirang-pirang jinis kosmetik, apotek, panganan, ades, lan liya-liyane industri, tundhuk karo standar GMP. Fitur: 1. layar operasi kelas dhuwur kanthi LCD layar PLC…
Waca Luwih
Ointment Kosmetik Otomatis / Mesin Pengisi Krim

Ointment Kosmetik Otomatis / Mesin Pengisi Krim

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Pambuka: Mesin Otomatis Kosmetik / Mesin Pengisi Krim nggunakake pengontrol logika sing bisa diprogram (PLC) lan sistem antarmuka mesin manungsa, dilengkapi trek fotoelektrik saka Korea, sing cocog kanggo ngisi macem-macem jinis salep, sirup, krim, pembersih rai, cair susu, sampo, bechamel lan jus jus liyane, Isi teknik Teknik Isi (ml): 0-50 50-300 300-500 500-1000 Ketepatan Pengisi: ≤ ± 1% Kacepetan Pengisi: Cara kerja sing bisa diatur: Tekanan Sumber Pneumatik & Listrik: 0.4- 0.8MPa Material: 316L Ukuran botol sing cocog: φ 20 ~ φ 120mm dhuwur 10-100mm Fitur Guangzhou Otomatis Kosmetik Ointment / krim Pengisi krim ngetrapake teknologi PLC lan teknologi antarmuka mesin manungsa. Pertandhingan saklar fotoelectric ranging sing diimpor saka Korea.…
Waca Luwih
Mesin Pangisi Krim Pneumatik Double Heads 100-1000ml

Mesin Pangisi Krim Pneumatik Double Heads 100-1000ml

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Fitur Mesin iki ngetrapake kontrol pneumatik lan duwe skop aplikasi sing akeh, peraturan pangukuran prasaja, apik lan ngresiki sing trep, cocog kanggo unit jeblugan. 1. Desain sing ora cocog, wujud kompak, operasi sing ringkes, sebagian nganggo komponen pneumatik Jerman FESTO / Taiwan AirTac. 2. Bagean kontak karo materi kabeh digawe saka stainless steel 304 utawa 316, nyukupi syarat GMP lan kelas panganan. 3. Isi ngisi volume, kecepatan pangisi bisa diatur, akurasi ngisi dhuwur 4. Nganggo piranti anti-titisan, Anti-lukisan lan ngangkat. Aplikasi Cocog kanggo obat-obatan, produk urip saben dina, panganan lan industri khusus. Lan piranti sing cocog kanggo…
Waca Luwih
50ml ~ 500ml Skincare Cream & Lotion Filling Mahince

50ml ~ 500ml Skincare Cream & Lotion Fiss Mahince

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Karakteristik utama: Piranti pilihan nyilem + Fungsi resik dhewe + Pemanasan & Agitasi. Pengisi piston iki biasane digunakake kanggo cairan viskositas lan macem-macem kontainer ing industri kimia, panganan, farmasi, minyak lan industri liyane. Wujud saka piston filler & ing jero hopper, bisa dihubungake karo capping, labeling, coding batch lan table working line kanggo nindakake garis produksi lengkap. 1. Sistem seru bal servo sing ditrapake kanggo nyopir silinder piston, sing bisa ngisi materi kelikatan sing dhuwur, kayata Oil, Sauce, Honey, Lubricant oil, body lotion, shampoo, lsp; 2. Miturut produksi, opsional kanggo nglengkapi piranti Pemanasan & Agitasi ...
Waca Luwih
Mesin Ngisi Krambut Wulu Wulu kanthi otomatis

Mesin Ngisi Krambut Wulu Wulu kanthi otomatis

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Karakteristik utama Mesin iki ngetrapake pengisian piston, cocog kanggo bahan kenthel, kurang kekondhelan lan kenthel ing wektu sing padha. Sistem pangisi piston saka mesin iki bisa nggayuh pangétungan batin, ngisi jatah, output botol dll kanthi otomatis. Iku cocog kanggo bahan sing luwih gedhe kayata senggol, perawatan lilin kayu, minyak mesin, minyak sing bisa diisi dll. Parameter teknis NO. Kinerja Item 01 Kepala ngisi 8 10 12 16 02 Ngisi 50ml-1000ml (bisa disesuaikan) 03 Diameter botol botol ≥Ø18mm (bisa disesuaikan) 04 kapasitas Produksi 1000-6000bottles / jam (njupuk produk umume 500ml minangka tes) 05 ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Krim Semi-Auto sing awet

Mesin Pengisi Krim Semi-Auto sing awet

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Fitur Mesin ngisi piston semi-otomatis (vertikal) utamane dirancang kanggo ngisi produk kanthi kemampuan aliran sing ala lan produk tebal kanthi kekenthelane dhuwur, kalebu macem-macem jinis krim lan saus utawa senggol, lan sapiturute, lan sapiturute. diatur nggunakake ngawut-awut lan kontra, sing nyedhiyakake gampang imbuhan lan ngidini operator maca volume isi nyata kanthi nyata ing counter. 2. Loro mode pangisi sing sampeyan pilih - 'Manual' lan 'Auto'. 3. Kabeh bagean utama dirancang karo kontrol posisi, sing njamin sampeyan ngumpul bagean kanthi tepat. 4. Kesalahan peralatan arang banget. 5. Seri ...
Waca Luwih
Mesin Isi Pengisi Krim Piston Jar Semi-otomatis

Mesin Isi Pengisi Krim Piston Jar Semi-otomatis

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Fitur Mesin mesin piston semi-otomatis dirancang kanggo ngisi macem-macem produk cair lan semi-Cairan. Pengisi bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, kimia, farmasi lan area liyane. Jaminan kualitas 1. Mesin seri SVFA dikontrol dening hawa kompres, saengga cocog ing lingkungan sing tahan bledosan utawa lembab. 2. Dheweke digawe saka komponen pneumatik Airtac saka Jerman. 3. Kabeh komponen sing ana hubungane karo produk digawe saka 316 L stainless steel diimpor, lan diproses dening mesin CNC. Rincian produk Jeneng Mesin Pengisi Piston Semi-otomatis, Mesin Botol Jenis Umum Sistem Manajemen QuaQuality Umum ISO9001: 2008 Sistem Manajemen On-site…
Waca Luwih
Mesin Ngisi Krim Nganggo Tangan Cilik

Mesin Ngisi Krim Nganggo Tangan Cilik

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Deskripsi Product cilik mesin sing diisi mesin cilik Nganggo panggunaan akeh, Isi viskositas sing dhuwur, akurasi pengisi sing dhuwur, rega kompetitif, Fitur sing apik, Fitur mesin piston semi-otomatis kita dirancang khusus kanggo ngisi produk kanthi kemampuan aliran sing ala lan produk tebal karo viskositas dhuwur, kalebu macem-macem jinis krim lan semisolid utawa senggol, lan sapiturute. jaminan jaminan: 1. Isi volume diatur nganggo ngawut-awut lan kontra, sing nyedhiyakake gampang penyesuaian lan ngidini operator bisa maca volume pangisi nyata-wektu. mitra tutur. 2. Loro mode pangisi sing sampeyan pilih - 'Manual' lan 'Auto'. 3. Kabeh bagean utama yaiku…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Puff Krim Puff 100-1000ml

Mesin Pengisi Puff Krim Puff 100-1000ml

Mesin Isi Krim, Mesin Pengisi
Pambuka Mesin ngisi iki minangka salah sawijining jinis mesin piston sing diisi.Ia didorong dening silinder lan mung udara sing dikompresi dibutuhake kanggo mbukak mesin kasebut. Seri mesin ngisi iki dirancang khusus kanggo ngisi produk krim lan saos kayata krim kosmetik, madu, saus tomat lan sapiturute, ana sawetara model mesin pengisi kaya iki adhedhasar volume beda. Model sing beda-beda duwe macem-macem Isi.Pilih pilih model sing paling apik ing ngisor iki miturut volume botol, jar utawa kontaner liyane. Model N-100C N-300C N-500C N-1000C N-2000C N-3000C N-5000C Range Isi 10-100ml 30-300ml 50-500ml 100-1000ml 200-2000ml 300-3000ml 500-5000ml Pangisi…
Waca Luwih
Mesin Pengedap Piala Ais Krim otomatis

Mesin Pengedap Piala Ais Krim otomatis

Mesin Isi Krim
1. Pambuka Ringkes. Cocog kanggo kapsul kopi Nespresso / Lavazza Biru / kapsul kopi K cup. Cocog kanggo panyegelan tutup pra-potong & sealing film gulung. Baja stainless. Wektu & volume isi sing bisa luwes. Isi sing tepat lan nutup segel kanthi sampurna. Cithakan cetakan. Ora ana cangkir. Kopi kompak ketat sawise diisi. Nitrogen siram menyang cangkir. Tutup kaca sing kuwat kanggo ngindhari bledug. Gampang kanggo ngresiki njaga lan nginstal. Dipindhah lan cilik, minangka pilihan sing paling apik kanggo pambuka anyar ing garis kopi sing dadi siji. mesin ngisi mangkuk bisa ngrampungake cangkir pangiriman, cangkir mandheg, kapsul isi, film nyedhot tangan mekanik, sealing, nyopot cangkir lan liyane ...
Waca Luwih