Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping

Omah / Kapitan Mesin / Mesin Capping otomatis / Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping

Ngisi Kripik otomatis lan Mesin Capping

Mesin puteran roda puteran otomatis & mesin capping cocog kanggo ngisi produk lancip medium kanggo medium nglukis, kayata obat cair, toner, permion, freshener udara, perawatan kulit, lan sapiturute. Penampilan sing apik, penyesuaian gampang lan panggunaan sing amba, sing bisa digunakake ing farmasi, pestisida, bahan kimia saben dina, panganan utawa industri liyane.

Ing seri kasebut, tumindak lan capping didorong dening transmisi mekanik sing akurat, sing bisa njamin kualitas produk kanthi efektif. Kabeh stasiun kerja, kalebu ngisi, dipakani tutup, capping dilengkapi sekitar setir bintang, saéngga loro papan kerja lan operator bisa dikurangi banget. Mode prodhuksi otomatis lan tanpa gangguan bisa mbantu njamin volume produksi sing dibutuhake. Kita milih bahan lan bagean sing apik kanggo ngumpul mesin kita. Kabeh bagean kasebut kalebu produk digawe saka bahan baja stainless steel sing diimpor bahan panganan, lan kabeh bagean pneumatik lan listrik dikenal produk merek saka Jerman, Jepang utawa Taiwan. Minangka desain inovasi lan bagean kualitas sing apik sing njamin seri mesin iki ngisi posisi utama ing pasar domestik bungkus cairan.

Mesin Rotter lan Mesin Cincin Rotary Star kita cocog kanggo ngasilake jinis produk ing kumpulan produksi.

Aliran Produksi:

Isi / Sisip Tanduran --- Ngetang Sakit --- Tutupan --- Tutup

Desain miturut kabutuhan sampeyan.

Spesifikasi Teknis Utama


Rincian cepet


Jinis: Mesin Capping, Isi lan mesin capping
Kondisi: Anyar
Aplikasi: Minuman, Kimia, Pangan, Mesin & Hardware, Medis, Kosmetik, Kedokteran, Kimia, lan sapiturute.
Jenis Dipandu: Listrik lan Pneumatik
Gred otomatis: Otomatis
Tegangan: 380V
Daya: 4kw
Jinis Kemasan: Botol
Bahan Kemasan: Kaca, Logam, Plastik
Panggonan Asal: Shanghai, China (Mainland)
Jeneng merek: NPACK
Ukuran (L * W * H): 1670 * 1350 * 1675
Bobot: 600kg
Sertifikasi: ISO9001
Layanan sawise adol sing diwenehake: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Sistem Kontrol Kualitas: ISO9001: 2008
Sistem Manajemen On-site: 5S