Mesin Capping Linear Spindle otomatis

Mesin Capping Linear Spindle otomatis

Kapitan Mesin, Mesin Capping Spindle
Karakteristik utama Mesin capping iki digunakake kanggo kontaner macem-macem ing macem-macem bahan lan bentuk, kayata botol plastik, botol kaca, botol logam, lan sapit. Ora ana botol tanpa capping sajrone siklus mesin. Sorter, conveyor, mesin capping lan sabuk clamping sabuk bisa konversi frekuensi sing ditrapake kanggo macem-macem jinis capping. Nampa standar GMP, lawang nglindhungi bisa menehi pilihan sing njamin luwih aman lan lingkungan. Parameter Teknik Nomer Kinerja 01 Penyetor listrik AC220 V; 50Hz (bisa disesuaikan) 02 Daya 2.2Kw 03 Kacepetan produksi 0 ~ 6000 botol / jam 04 diameter botol Φ40mm ~ Φ100mm 05 Dhuwur Botol 80-280mm 06 diameteripun Cap…
Waca Luwih