Mesin Kapal Screw Otomatis Lengkap

Mesin Kapal Screw Otomatis Lengkap

Kapitan Mesin, Mesin Capping Screw
Tukang tutup tutup iki bisa ditrapake kanggo tutup aluminium macem-macem. Jaringan segel sing apik banget, ora cocog kanggo tutup aluminium, benang skru cetha lan apik sawise disegel, kecepatan cepet kanthi cepet, tingkat berkualitas tinggi. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo anggur, minuman, kondisine, pabrik-pabrik medis. Parameter teknis utama 1 Ukuran (L × W × H) 2000mm × 1200mm × 2300mm 02 Bobot 900Kg 03 Dhuwur kontaner: 180mm ~ 300mm diameter: Φ60mm ~ Φ100mm diameter cangkeme botol: Φ 20mm ~ Φ 36mm 04 Potong sing cocog (Φ × H) Φ 10mm ~ Φ 50mm × 20mm ~ 80mm 05 Cacahe kepala capping 6 06 kapasitas produksi 4000 botol / jam (luwes) 07 Pasokan tenaga AC 220V; 50Hz 08 Daya 1.5 Kw…
Waca Luwih