Mesin Botol Botol Kosmetik Otomatis Otomatis

Mesin Botol Botol Kosmetik Otomatis Otomatis

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
1. Pambuka 1.1 Sistem pengisi volumetrik Pemimpin Servo Drive eksklusif nggunakake sistem drive servo sing alus kanggo ngontrol struktur pengisi utama kanggo entuk stabilitas lan posisi sing tepat. 1.2 Piston didhukung Vertical: Stok vertikal gerakan piston ngisi karo sistem kontrol servo eksklusif, ora mung menehi asil nyimpen tenaga jangka panjang, nanging uga ngasilake asil nyuda tingkat beban mesin. 1.3 Owah-owahan produksi Alat-gratis Alat-ganti produksi nalika ngganti volume isi; kanthi nomer kepinginan ing PLC menehi pangguna supaya bisa ngirit wektu. Ing alus ...
Waca Luwih
Mesin Ngisi Botol Volumetrik Otomatis

Mesin Ngisi Botol Volumetrik Otomatis

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Prinsip kerja 1.Sampeyan nempelake botol lan tutup kanthi kapisah ing alat Tilator Hopper & Cap. Botol bakal diatur dening botol ngisor Tilted Hopperwith menyang sisih mburi & cangkeme botol menyang ngarep, ana ing Sabuk Feeding Conveyer supaya dikirim menyang Botol Unscrambler. 2.Bottle gulu munggah, bunder ngisor mundur, botol dipasang ing unscrambler botol; sawise unscrambing, botol bakal ngadeg lan ditransfer menyang stasiun isi ing conveyor. 3.Ega stasiun ndeteksi: ndeteksi yen ana Botol sing bakal diisi. 4.Ora Botol ora ngisi. 5.Fining stasiun: nalika Botol teka ing stasiun pangisi, ngisi…
Waca Luwih
Mesin Minyak Botol Minyak Botol Minyak Otomatis

Mesin Minyak Botol Minyak Botol Minyak Otomatis

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Pambuka Ringkes Adaptasi kontrol SIEMENS (Siemens) Jerman asli PLC kanggo njamin stabilitas kinerja sistem. Pilih listrik sing diimpor, komponen kontrol pneumatik, kanthi kinerja sing stabil. Sistem deteksi fotoelektrik ngetrapake produk Jerman, kanthi kualitas sing bisa dipercaya. Piranti anti-bocor sing utama njamin ora ana bocor sing ana sajrone produksi. Kanggo pangiriman langkah demi langkah, pangiriman bagean utama nganggo kontrol frekuensi variabel, luwih efisiensi, dene proses ing ngisor iki (stamping, percetakan jet tinta, semak cahya lan kedap, lan liya-liyane) nggunakake sambungan dislokasi kaping pindho. saéngga bisa nggawe kabèh produksi luwih akurat lan lancar. Isi kacepetan dobel dhuwur lan sithik bisa ngindhari fenomena kebanjiran, lan bisa…
Waca Luwih
Mesin Pengisi lan Pangedap Otomatis Kanggo Botol Plastik lan Laminasi

Mesin Pengisi lan Pangedap Otomatis Kanggo Botol Plastik lan Laminasi

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Pambuka: Bagian kontrol mesin dumadi saka antarmuka komputer ing komputer cerdas, tampilan layar tutul sing gedhe lan panel kontrol operasi, fungsi kalebu setelan suhu, setelan kacepetan motor, setelan kacepetan isi, tampilan layar langsung, tampilan layar, lan layar kontrol. Komponen mesin sing bakal ngubungi bahan sing diisi digawe saka stainless steel SUS304 lan SUS316L. Tutup transparan, selang feed, piranti dipakani uga diwenehake karo mesin. Mesin kasebut dituduhake karo switch safety, mandeg otomatis, lokasi tabung alus, kontrol kedap fotoelektrik, lan sapiturute Sajrone proses selang-selan lan setelan, isi lan sealing, ejectings yaiku…
Waca Luwih
Mesin Botol Botol / Botol otomatis PET

Mesin Botol Botol / Botol otomatis PET

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
mesin telung-siji kanggo botol PET nyawiji fungsi kanggo mbilas, ngisi lan nyepak dadi siji. Adhedhasar teknologi canggih ing jaban rangkah, lan dirancang miturut panjaluk pangisi banyu Fitur utama 1. Mesin iki nduweni struktur kompak, sistem kontrol rampung, gampang dioperasi lan otomatis banget. 2. Kanthi ngganti roda lintang, inlet botol skru lan piring pandhuan busur bisa diwujudake kanggo ngganti wujud botol. 3.Bagian sing langsung kontak karo produk digawe saka stainless steel bahan pangan lan ora kanthong teknologi lan gampang di resiki. 4. Kanthi nggunakake katup pangisi kecepatan kanthi dhuwur, tingkat Cairan tepat lan ora ana sampah. Iku…
Waca Luwih
Rega Mesin Ngisi Botol Botol kanthi otomatis

Rega Mesin Ngisi Botol Botol kanthi otomatis

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Ringkesan: Mesin kasebut cocog kanggo botol bunder lan botol rata. Bisa ngisi sirup, lipometric lsp. SUS304 stainless steel peristaltic pump volumetric pump, kanthi tliti sing tliti kanthi tliti, tetep stabil lan gampang ditindakake; ketemu syarat GMP. Mesin kasebut njupuk botol menyang meja giliran dening conveyor, papan ing meja njupuk botol menyang saben stasiun, banjur isi, nglebokake katup, tutup skru lan nyedhaki ngalih ing saben stasiun, mriksa sinyal posisi lan nindakake operasi beda. Garis liwat listrik, radhang paru-paru lan mekanisme kanggo nyadari karya ing ndhuwur. Proses ngisi: langkah kapisan: mesin dipakani botol bakal ngirim…
Waca Luwih
4 Mesin Mesin Pengisi Botol Botol otomatis

4 Mesin Mesin Pengisi Botol Botol otomatis

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Aplikasi: Heads Otomatis Botol Pengisi Botol cocog kanggo bahan: agen lapisan, agen penundaan, minyak sing bisa diowahi, pelumas minyak lan agen banyu lan sapiturute. Prinsip lan fitur kasebut: Mesin kasebut minangka pangisi ram, nggunakake kontrol program sing bisa diprogram PLC, nglengkapi nganggo sistem antarmuka mesin mesin tonching, nyadari ngisi otomatis, capping otomatis .Nalika cocog karo botol lan topi sing beda, mung sawetara setelan. Ciri khas: pompa piston 1.SS316L ngisi tliti sing dhuwur sing cocog kanggo cairan oral lan cairan entheng kanthi kekenthelane. 2. Mesin iki desain kompak, streamline conveying botol, luwih stabil. 3.Ora botol ora ana fungsi isi. 4. kacepetan pangaturan konversi frekuensi Auto. 5.Auto…
Waca Luwih
Mesin Botol Mesin Botol Otomatis 30ml 100ml Mesin Isi

Mesin Botol Mesin Botol Otomatis 30ml 100ml Mesin Isi

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
  Mesin ngisi lan mesin capping sing cocog kanggo minyak penting lan kabeh jinis kemasan botol, stoppering, ngepit telung bagian mesin iki ngisi cecair otomatis otomatis, manipulator nambah stoppering lan cap, capping; Miturut konfigurasi rebatasan teknologi pelanggan bisa nambah stoppering, N0 mandheg ora ana nambah cap; Mesin stoppering lan nambah struktur cap dening tim teknis perusahaan Shengguan, stoppering lan nambah manipulasi panggunaan struktur cap, jajaran sing tepat, rampung pass rate luwih saka 99.9%. Kinerja iki mesin kanthi stabil. Bahan-bahan kemasan bisa diresmikake, Tambah pamisahan Sistem pangayoman bisa ngrampungake ngasilake aseptik.Menurut konfigurasi syarat teknologi pelanggan bisa ngilangake spesifikasi lan kacepetan produksi sing beda. Spesifikasi sing bisa ditrapake kacepetan Produksi 2-20ml Kepala siji: 40-55bottle / min Keping pindho: 60-100bottle / min…
Waca Luwih
5ml 10ml 15ml Mesin Otomatis Botol Lisan Otomatis Otomatis

5ml 10ml 15ml Mesin Otomatis Botol Lisan Otomatis Otomatis

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Aplikasi: Mesin iki utamane digunakake kanggo sirup, jus, anggur, omben-omben, kecap kedelai, cuka, minyak cod-ati, minyak zaitun, minyak esensial, minyak rambut, tinta, disinféktan, suntikan, lan macem-macem pengisi lan produksi otomatis Cairan , nduwe fungsi tanpa botol, ngumbah, ngisi & mbungkus, lan label. Kasedhiyan lan fitur Adopts plunger type metering pump, high precision; Struktur pompa ngetrapake lembaga pembatalan kanthi cepet, gampang dibersih lan disinfektik. Sistem kontrol PLC, tampilan layar tutul warna, mesin duwe fungsi ngetang kanthi otomatis. Muncul pengisi kasebut dilengkapi piranti anti-bukti. Nalika ngisi cairan, selam nozzle isi menyang ngisor ...
Waca Luwih
1 Tutup Gelas Botol Kaca Lan Mesin Label

1 Tutup Gelas Botol Kaca Lan Mesin Label

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Mesin ngepot botol lan label label Ngisi gendul kanthi meja dipakani --- Produk Isi otomatis - --- Ngurutake lan dipakani kanthi otomatis --- Potong capping kanthi otomatis --- Nyedhiyani produk sing wis rampung --- Botol Labeling Otomatis Kanggo ngisi lan ngisi Kekuwatan MESIN LABELING: AC220V 50HZ, Keluwesan Max 1KW: Kompresi Udara 1-8000cps: 0.4-0.6MPa Suhu: <70 ℃ Kacepetan: 10-120 bpm Bahan: 316L lan 304Tahanan tahan karat PLC Mitsubishi, Jepang Sistem pneumatik Hanhae, Korea Sensor fotoelektrik KEYENCE, Japan Sambungan Tube FDA Food Grade Fitur Utama 1. Gampang mbukak. Mung mbutuhake sawetara menit kanggo ngisi macem-macem produk sing diisi.…
Waca Luwih
Mesin Pengisap Botol Minyak Botol 10ml for sale

Mesin Pengisap Botol Minyak Botol 10ml for sale

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Aplikasi Deskripsi Product Akeh digunakake kanggo ngisi produk ing industri kayata panganan, kosmetik, obat, pelumas, industri kimia saben dina, bahan pencuci, industri kimia pestisida, lan liya-liyane. Karakteristik: 1. Nggunakake akses angin lan ngalih rodha ing teknologi sing gegandhengan langsung; batal skru lan conveyor chain, iki ndadekake owah-owahan saka botol bisa dadi luwih gampang. 2. Penyebaran botol nganggo teknologi botol bottleneck, transformasi bentuk botol ora perlu nyetel level peralatan, mung ngganti sing gegandhengan karo sudhut pelengkung, rodha lan nilon cukup .. 3. Klambi mesin cuci baja stainless steel sing dirancang khusus awet, ora ana sentuhan karo lokasi sekrup saka cangkeme botol ...
Waca Luwih
Mesin Botol Bir Botol otomatis Kanggo Produksi Garapan Produksi lan Labeling

Mesin Botol Bir Botol otomatis Kanggo Produksi Garapan Produksi lan Labeling

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Model iki khusus kanggo Pengisian Garis Pengisi, lan pancen gampang lan cukup kanggo desain, kanthi akurasi lan gampang ditindakake. Cocog kanggo ngisi cairan ing industri farmasi, bahan kimia saben dina, panganan, kosmetik, pestisida lan perdagangan khusus. Ora butuh pasokan listrik, mesin kasebut aman lan kanthi desain khusus, bisa nyukupi syarat perusahaan modern. Mesin iki minangka mesin pengisi Cairan piston semi-otomatis, digunakake ing negara tanpa listrik, luwih aman kanggo operasi. Mesin iki nduwe loro fase ingisi kanggo ngisi efisiensi pakaryan. Lan bagean pneumatik ngetrapake pneumatic ...
Waca Luwih
Mesin Botol Kaca Shampoo Otomatis 250ml

Mesin Botol Kaca Shampoo Otomatis 250ml

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Pandhuan 1. Peralatan Botol Mesin Kaca Botol Shampoo Otomatis sing digawe kanggo ngisi macem-macem produk Cairan lan semi-cairan. 2. Dipandu dening transmisi mekanik sing akurat, sing bisa njamin kualitas produk kanthi efektif. Kabeh stasiun kerja, kalebu ngisi, capping dilengkapi sekitar siji turnplate, saéngga loro papan kerja lan operator sing dibutuhake bisa nuli 2016 Pengisi Pembuangan Kosmetik Anyar NEW lan Mesin Penetapan Cairan Luwih Apik. 3. Mode prodhuksi otomatis lan tanpa gangguan bisa mbantu njamin volume produksi sing dibutuhake. Kita milih bahan lan bagean sing apik kanggo ngumpul…
Waca Luwih
Mesin Botol Sabun Botol otomatis

Mesin Botol Sabun Botol otomatis

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Pambuka Product Mesin ngisi iki minangka produk teknologi tinggi sing dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita. Iki cocog kanggo viskositas Cairan, semi-cairan lan tempel, mula digunakake ing produk panganan, kosmetik, farmasi, minyak, kimia, tetanen lan liya-liyane. Nganggo garis pengisian sakcara, bisa digunakake ing wadhah sing beda-beda, ora kudu ganti bagean. Fitur Iki desain kompak lan wajar, tampilan katon seni. Sistem Kontrol- Sistem kontrol Mitsubishi PLC, volume pangisi acak. Panel Kontrol - Layar warna, gampang dilakokno, stabil lan dipercaya Perbaikan Fungsi - Muncul ngisi dilengkapi karo blocker Isi. Mesin iki bisa…
Waca Luwih
Mesin Penutup Botol Botol 10-Kepala

Mesin Penutup Botol Botol 10-Kepala

Mesin Pengisi Botol, Mesin Pengisi
Spesifikasi 1.With PLC / layar tutul 2. Gampang operate 3.Tingkat otomatis 4.Sesep kanggo ngisi cairan gelembung 5. efisiensi Apik jeneng mesin: 10-kepala mesin wangi botol Negatif-tekanan mesin Isi ngisi mesin saka seri iki pengisi nggabungake cahya, listrik, gas, lan kontrol mikrokomputer PLC bebarengan, lan ngrampungake pakaryan kasebut kalebu posisi ing botol, ngisi lan nyiram botol kanthi otomatis. Proses pangisi wis rampung kanthi cara nggunakake langsung, lan cara sing beda ditindakake kanthi ngganti wektu pangisi. Ora perlu ngganti unsur apa wae yen sampeyan ngganti kontaner beda lan nyetel jumlah Isi sing beda, saengga gampang digunakake.
Waca Luwih