Otomatis Mesin Kepiting Ruff Screw Plot Plot Plot kanthi otomatis

Otomatis Mesin Kepiting Ruff Screw Plot Plot Plot kanthi otomatis

Kapitan Mesin, Mesin Capping ROPP
Product Product Capping Kepala: Ukuran Cap Kepala tunggal: 15-50mm, 50-100mm Ukuran Botol: Φ20-φ130mm Dhuwur Botol: 50-320mm Kacepetan Cepat: 10-60 botol / min voltase: 220V Daya: 550W-1000W Bobot: 300kg Ukuran : 1500 * 800 * 1600mm dheweke mesin nganggo frekuensi konverter frekuensi, mekanisme drive ditrapake prinsip cam, pemotong disk dipanggonke, lan tutup skru tutup benang bunder ditrapake. Ing tutup, capping otomatis, capping digabungake karo struktur lembaran magnet, tutup skru ora babar pisan tutup sirah sing ditetep, dislokasi gampang, tutup lan botol sing beda mung sawetara komponen, sampeyan bisa nggunakake mesin siji, lan mesin ngisi, mesin label baris produksi, yaiku peralatan sing paling apik kanggo panganan lan minuman, obat,…
Waca Luwih
Mesin Kepasang Cap Kapital ROPP / Mesin Kepingan Botol kanthi otomatis

Mesin Kepasang Cap Kapital ROPP / Mesin Kepingan Botol kanthi otomatis

Kapitan Mesin, Mesin Capping ROPP
  Mesin Pencet Cap ROPP Cap / Mesin Kepala / Botol kanthi otomatis Otomatis: Sampeyan ngerti: Mesin panutup Mesin Kepala ROPP Cap / Mesin tutup cap / tutup, biasane kasedhiya kanggo ngisi cairan mata.E-Cairan menyang macem-macem bunder lan warata plastik lan botol kaca kanthi kisaran saka2- 30ml.kanggo mesin ngisi e-cairan nganggo mesin pengelas cair. Mesin Kepasang Kapital ROPP Cap / Mesin Kepala / tutup cap kanthi otomatis menehi piring biasa kanggo posisi, gabus lan tutup; cam nyepetake ndadekake kepala capping munggah lan mudhun; pam prima ngukur volume ngisi volume; lan layar tutul ngontrol kabeh tumindak. Ora botol ora ngisi lan ...
Waca Luwih
Mesin cucuk tutup ROPP Cap kanthi otomatis

Mesin cucuk tutup ROPP Cap kanthi otomatis

Kapitan Mesin, Mesin Capping ROPP
TAMPILAN SALESEN MACINES Jumlah model cGMP. Bagean sing nyambung karo tutup vial / aluminium / kapapar ing swasana digawe saka stainless steel, housekeeping apik lan praktik manufaktur sing apik. Motor tunggal nyarasake conveyor, roda lintang lan platform turret lan kacepetan bisa maneka warna pot%% ing panel. Piranti klambi khusus dilebokake ing cacing feed lan sistem roda Star kanggo stoppage mesin ing acara kasebut, vial dilebokake utawa diameteripun. Pepperl + Fuchs, Jerman nggawe piranti sensing foto mandeg mesin kanthi otomatis ing acara kasebut, ora ana Plastik ...
Waca Luwih
Mesin Caps Cap Rapi kanthi otomatis

Mesin Caps Cap Rapi kanthi otomatis

Kapitan Mesin, Mesin Capping ROPP
Fitur utama: Mesin capping iki bisa ditrapake kanthi sampurna kanggo tutup aluminium. Jaringan segel sing apik banget, ora cocog kanggo tutup aluminium, benang skru cetha lan apik sawise disegel, kecepatan cepet kanthi cepet, tingkat berkualitas tinggi. Peralatan sing cocog kanggo anggur, minuman, kondisine, pabrik-pabrik medis. Parameter Teknik Nomer Kinerja 01 Jumlah kepala capping 8 kepala 02 kapasitas Produksi 5000-6000bottles / jam (luwes) 03 Ukuran botol sing cocog diameter diameter 60mm ~ 100mm diameter cangkeme botol 20mm ~ 36mm Dhuwur botol 180mm ~ 300mm (luwes) 04 Bobot mesin udakara 900Kg 05 Ukuran mesin (L × W × H) 2000mm × 1100mm × 2300mm 06 Pasokan daya AC220V; Spesifikasi 50Hz 07 Daya 3Kw 1. Kontrol PLC, layar tutul 2. cam transit 3. ora tutup, ora bungkus 4. ora babar pisan…
Waca Luwih
Mesin Capping Aluminium / Mesin Rapping Capping manual

Mesin Capping Aluminium / Mesin Rapping Capping manual

Kapitan Mesin, Mesin Capping Manual, Mesin Capping ROPP
Katrangan Mesin iki biasane digunakake kanggo macem-macem logam, tutup plato, topi tutup, aluminium esay-open tutup kunci skru, sealing, capping, mesin kasebut cocog kanggo skru kunci kecurian logam lan capping. Parameter Teknik Jeneng Model NPACK-50 / D Daya Penyetor AC220V ± 10 50 / 60HZ Daya 370W Kunci Listrik (tertutup) obyek tutup mode Bypass Rata-rata kacepetan terus angkat Aircraft Type lantai Chassis Material spray-plate spray spray (spin) Cover Diameter Kapasitas produksi 20-40mm 20Times / Min Botol Dhuwur 100-330mm Ukuran 65 × 20 × 92cm Bobot Bersih 65KG Kita Nganggo Sawise Disewa Mesin-mesin kita ngalami prosedur kontrol lan kualitas kontrol sing ekstensif, njamin saben barang sing dituku ketemu standar kualitas global . Cara Metode Pembayaran T / T, L / C, Western Union, Kartu Kredit Paypal ditampa. Yen sampeyan duwe…
Waca Luwih