Mesin Pengisi Drum Gelembung Teh Gaya Anyar

Mesin Pengisi Drum Gelembung Teh Gaya Anyar

Mesin Pengisi Drum, Mesin Pengisi
Fitur utama 1. Loro ngisi sirah kanthi sistem meter lan bobot sing kapisah lan mulane loro sirah bisa kerja bareng utawa kanthi jomblo; 2. Bobot diameter rodha 60mm, ambane 0.6M lan dawa 1,78M; 3. sistem angkat pneumatik otomatis; 4. Sistem capping kasedhiya saka Flange 2; 5. Tutup njaba mesin digawe saka stainless steel. Komponen utama 1. Platform metering lan bobot yen saka Mettler Toledo AS lan sistem metering bisa ngerti terminal monitor komputer. Lan model meter yaiku Panther 2000 kanthi port serial PS422; 2. Komponen pneumatik yaiku katup arah elektromagnetik AS lan…
Waca Luwih
Mesin Pengisi Drum Minyak

Mesin Pengisi Drum Minyak

Mesin Pengisi Drum, Mesin Pengisi
Fitur 1) Mesin pangisi kendang digunakake digunakake kanggo ngisi cairan kapasitas medium lan cilik kanthi macem-macem viskositas. Iki minangka jinis kapenuhan ngisor 2) Nyuda bobot kontainer kanthi otomatis 3) Arbitrase nyetel bobot cairan sing diisi kanthi desain ruang lingkup 4) Ngontrol kanthi otomatis ngisi kacepetan kanthi cepet utawa alon kanggo nyegah ngumbah 5) Nampilake data statistik, kayata ngumpulake frekuensi lan total ngisi bobot 6) Antarmuka output printer Possesses 7) Ngadopsi instrumen lan sensor Medl-Toredo USA Ukuran teknis utama 1) Bobot ngisi: 50 - 400kg 2) Kapasitas produksi: 40 - 60 tong / jam (180kg / tong) 3 ) Kesalahane:
Waca Luwih
Mesin Pengisi Gangguan 200kg

Mesin Pengisi Gangguan 200kg

Mesin Pengisi Drum, Mesin Pengisi
TAMPIL 1. Cara Ngisi: Isi saka ndhuwur. (bisa dadi produk saka ngisor, gelembung kontrol) 2. Mode Kontrol: Cara pengisi manual, kontrol switch micro. 3. Cara Nyambung: Jinis Roller Ngirim tanpa mesin. 4. Ndhaptar fungsi digital kanthi ndarbeni pangisi, bisa ngrampungake setelan kuantitas ngisi macem-macem. 5. otomatis pipis, adhedhasar fungsi ngisi bobot net. 6. Fungsi mundur vakum dhewe supaya anti-netes. 7. Kanthi sistem sistem kontrol switch manual & otomatis otomatis. 8. Fungsi kontrol kecepetan dual kanggo nyegah cipratan. 9. Kanthi perawatan muncul kanggo ngindhari penyalahgunaan lan nglindhungi mati. Range 20-200kg Ngisi Kecepatan 40-60drum / Akurasi Ngisi ± 0,1% ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Cairan Drum 200L

Mesin Pengisi Cairan Drum 200L

Mesin Pengisi Drum, Mesin Pengisi
Mesin Pengisi Cairan Drum Cocog kanggo ngisi kuantitatif industri kimia, panganan, industri medis Sistem nggunakake PLC, layar tutul, nozzle Isi sing aman lan dipercaya lan pipa nggunakake gandheng cepet, trep kanggo ngilangi lan ngisi Isi 2-shift kanthi otomatis kanthi akurasi Isi nozzle kanthi otomatis ngangkat nalika ora dipasang ing tong minyak nozzle kanthi otomatis ngangkat nalika tekan target ngisi target Kasedhiya utawa mode pangisi net kasedhiya Bisa nyetel lan nyimpen 30 klompok rumus kanggo nggunakake Gratis kanggo nyetel jumlah pangisi target supaya Isi kanggo Isi sing beda karo ...
Waca Luwih
IBC DRUM FOKING MACHINE

IBC DRUM FOKING MACHINE

Mesin Pengisi Drum, Mesin Pengisi
Spesifikasi Mesin l Model No .: NPACK-1200L1 l Bahan Pengisi: minyak pelumas / Resin / Mesin minyak l Bobos Pengisi: 1000kg / IBC DRUM l Kapenuhan Penetapan: 1000L IBC DRUM l Pengisi Isi: ± 0.1% FS (Akurasi gumantung sing cocog imbuhan saka feed alon lan stabilitas lan konsisten banyu kanggo nyemprotake gun l: Kecepatan Isi: 10 IBC DRUMS / jam (Gumantung saka kecepatan sadurunge panganan, kecepatan Cairan sadurunge kudu 300L / MIN.) Cara Cara Ukuran: Loro- bagean Ngontrol feed, ngisi drum ing ndhuwur level Cairan l konektor Material: DN40 Konektor Flange Rapid (Tekanan feed cair kurang saka 0.6MPa) Detail Mesin 2.1…
Waca Luwih
Seri ESDF Customizable 100-1000L Mesin Pengisian Otomatis Drum Ageng

Seri ESDF Customizable 100-1000L Mesin Pengisian Otomatis Drum Ageng

Mesin Pengisi Drum, Mesin Pengisi
Pambuka Produk Iki nganggo metode gravimetri kanggo ngukur, kanthi menehi sinyal output output sensor kanggo ngontrol pambukaan tutup katup, saengga bisa ngerteni tujuane kanggo ngisi otomatis otomatis. Kanthi dilengkapi pompa ing mburi ngarep port dipakani, utawa meksa tank bahan Bahan dikirim saka tank menyang mesin pangisi. Piranti panyaring bisa ditambah sadurunge ngisi njamin kualitas produk. Keuntungan kanthi efisiensi dhuwur lan kesalahan ngisi cilik, digunakake kanthi lapisan, tinta, cat, aspal, lem, pelumas, petrokimia, industri kimia sing alus. Iki ora mung cocog…
Waca Luwih
Mesin Pengeboran Minyak Sepeda Minyak 200L Engine Produsen

Mesin Pengeboran Minyak Sepeda Minyak 200L Engine Produsen

Mesin Pengisi Drum, Mesin Pengisi
Keterangan mesin ngisi minyak sepeda motor: Proses kerja: @ Operator nyelehake drum ing pangisi @ Operator nyelarasake nozzle menyang drum @ Operator menet tombol "orientasi ngisi" ing wiwitan, banjur mencet tombol "wiwiti ngisi ", ngisi nozzles mudhun, mula ngisi kanthi otomatis @ Yen wis tekan bobot, otomatis mandheg ngisi lan muncung metu saka kendang @ Operator nyurung drum fitur: @Machine ngetrapake telung langkah kanggo ngisi, ngisi kanthi cepet, mudhun alon isi, banjur tliti Isi. @Material hubungi bagean: sus316 lan sus304 kanggo bagean liya @Rolling conveyor material: stainless steel @Vacuum ditarik sistem, mesthekake…
Waca Luwih