Mesin ngisi Liquid Dishwashing

Omah / Mesin Pengisi / Mesin ngisi Liquid Dishwashing

Mesin ngisi Liquid Dishwashing

Spesifikasi


mesin ngisi cair dishwashing
1.Sarta Sijil CE, Ketemu GMP
2.Material: 304or316Stainless Steel
3.Pay:T/T,L/C

Katrangan


CE saka EU
ISO9001
Rampungake syarat GMP
longlife service, tarif mainteinance sing kurang

Fungsi utama


Mesin maju mesin pangisi kanthi tliti kanthi dhuwur sing bisa ngrampungake pangétung botol, ngisi lan ngepak kanthi otomatis kanthi otomatis.

Fitur

1. Komplek kanthi ringkes, apik, gampang dioperasi lan otomatis banget.

2. komponen kontak karo materi digawe saka stainless steel, gampang ngresiki.

3. Volume ngisi kontrol karo katup film kanggo njamin akurasi.

4. Katup pangisi kanthi kacepetan dhuwur lan akurat manawa ora bocor.

5. dilengkapi sistem feed tutup cap sing efektif.

Pilihan Basa

Basa monitor: Inggris, Spanyol, Arab, Portugis, Rusia, Italia, Perancis, Korea.

Karakteristik utama:


1. mesin piston jinis mesin khusus sing dirancang kanggo cairan lengket, kayata cuci, shampoo, lotion, minyak pelumas, minyak sing bisa dipangan, lan liya-liyane. teknologi canggih internasional, wis disetujoni perusahaan sing kondhang kayata Bayer. Akurasi Isi sing dhuwur, struktur prasaja, stabil digunakake, aplikasi sing akeh. Counting botol mlebu, pangisi kualitatif, outlet botol wis rampung kanthi otomatis.

2. Ora mung 13 dosis dosis nozzles sing bisa diowahi kanthi kasar, nanging uga saben dosis nozzles Isi bisa diowahi kanthi apik.

3. Bisa dielingake pirang-pirang paramèter, bisa migunani kanggo macem-macem spesifikasi, kabeh dosis sing diisi bisa diatur kanthi layar tutul.

4. kontrol kendali kanggo kontrol tingkat level Cairan, piranti weker swara lan cahya sing normal, njamin tingkat Cairan ing kahanan normal; uga bisa digayuh kanggo katup mlebu / kontrol pompa.

5. sendi outlet bahan kabeh nganggo jinis klumpukan kanthi cepet (jinis clamp), gampang di resiki. Gasket pengedap nganggo karet O-ring karet; pipo nyambungake.

6. Kanthi kasus perlindungan, netes talang, bahan utama digawe saka SS304, bagean sing teles digawe saka SS316L.

Parameter teknis utama


ItemJenengParameter teknis
01Ukuran mesin (L * W * H)2200mm * 1400mm * 2800mm
02Bobot mesinUdakara 1400Kg
03Kontainer mbukak diameter batin≥φ35mm
04

Wadhah sing cocog

1Liter .2Liter
05Dhuwur kontaner80-350mm
06

Pasokan tenaga

AC 380V; 50HZ
07Kuwasa5Kw
08Akurasi ngisi1 ± 1%
09Sumber udara0.6Mpa hawa sing stabil lan bersih
11Jumlah nozzles13
12Dhuwur conveyor900mm ± 50mm
13kapasitas≤3200bottles / jam (njupuk banyu minangka uji)
14Botol ing arah feedSaka kiwa menyang tengen

 

Rincian cepet


Jinis: Mesin Isi
Kondisi: Anyar
Aplikasi: Kimia
Jinis Kemasan: Botol
Bahan Kemasan: Kayu
Gred otomatis: Otomatis
Jenis Dipandu: Pneumatik
Tegangan: 220v
Daya: 3KW
Panggonan Asal: Shanghai. China (Mainland)
Jeneng merek: NPACK
Ukuran (L * W * H): 2200mm * 1400mm * 2800mm
Bobot: 1400
Sertifikasi: CE
Layanan sawise adol sing diwenehake: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
materi: SS304
PLC: Panasonic
Layar tutul: Panasonic