8000BPH Line Mesin Pengisi Minyak Kelapa Otomatis

Omah / Mesin Pengisi / 8000BPH Line Mesin Pengisi Minyak Kelapa Otomatis

8000BPH Line Mesin Pengisi Minyak Kelapa Otomatis

Katrangan Product


Mesin pangisi minyak otomatis otomatis anyar

1. Mesin kerangka utama mesin nggawe minyak nganggo teknologi kontrol otomatis PLC lan transducer kanthi otomatisasi.

2. Sistem dinamika mesin nggawe minyak disambungake kanthi poros transmisi kanthi kinerja sing stabil.

3. Prinsip ngisi gravitasi negatif mikro nambah presisi.

4. Wihch sistem pelumas otomatis maju sing dilengkapi ing mesin nggawe minyak ora mbutuhake gaweyan manual lan nambah umur urip mesin.

5. Swara mesin nggawe minyak kurang lan mesin umume gampang dijaga.

Parameter teknis


Model

  Ngumbah sirah, ngisi endhas lan kepala cappingKapasitas produksi (botol saben jam 500ml)Spesifikasi botol sing bisa ditrapake (mm)Daya motor utama (kw)
NPACK14-12-514,12,54000BPH200ml-2500ml

D = 55-110mm

  H = 150-310mm

1.5
NPACK
16-16-5
16,16,55500BPH2.2
NPACK
24-24-6
24,24,68000BPH2.2
NPACK32-32-832,32,810000BPH3
NPACK40-40-1040,40,1014000BPH5.5
NAPCK50-50-1250,50,1217000BPH5.5
NPACK60-60-1560,60,1520000BPH7.5
NPACK72-72-1872,72,1825000BPH7.5

Rincian cepet


Jinis: Mesin Isi
Kondisi: Anyar
Aplikasi: Lenga
Jinis Kemasan: Botol
Bahan Kemasan: Kayu
Gred otomatis: Otomatis
Jenis Dipandu: Listrik
Tegangan: 380v
Kekuwatan: 7.5kw
Panggonan Asal: Shanghai, China (Mainland)
Jeneng merek: NPACK
Nomer Model: NPACK32-32-8 Mesin pangisi minyak otomatis otomatis anyar, NPACK32-32-8
Ukuran (L * W * H): 4600x1800x2650mm
Bobot: 9000kg
Sertifikasi: ISO, CE, SGS, ISO, CE, SGS
Layanan sawise adol sing diwenehake: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Jeneng: Mesin pangisi minyak otomatis otomatis anyar
Kapasitas: 20000BPH
Daya motor utama: 7.5kw
Botol sing Bisa Ditrapake: D = 55-110mm H = 150-310mm
Waranti: 2 taun
Bahan Mesin: SUS304

Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:

kasus kayu standar kanggo mesin Isi minyak otomatis otomatis anyar

Detail kiriman:

45 dina kanggo mesin pangisi minyak otomatis otomatis anyar

Spesifikasi


Mesin pangisi minyak otomatis otomatis anyar
1.capacity: 4000-25000BPH (500ml)
2.jaminan: 2 taun
3.high kualitas, rega apik